Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?

Název mluví za vše
Odpovědět
anon1524
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0
Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?

Příspěvek od anon1524 »

Ahoj, postuji zde v naději že by tu mohl být průnik lidí co se vyskytují tady, a zároveň jsou znalí pyrofora. Přeci jen tamější sekce o raketovém modelářství byla rozsáhlá. Před nedávnem jsem zjistil že se na pyroforum nedá dostat, a je mi to líto. Od mala jsem ho používal jako studnici vědomostí pro domácí rakety a pyrotechniku, a ačkoliv jsem toto odvětví nenásledoval do profesního života, přeci jen čas od času si na to vzpomenu. Přijde mi, že by byla strašná škoda kdyby se ty kolektivní zkušenosti nadonro ztratily

Tak kdyby někdo náhodou něco věděl...
VitezslavSkorpik
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 172
Re: Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?

Příspěvek od VitezslavSkorpik »

anon1524 píše: 5.11.2025 15:56 Ahoj, postuji zde v naději že by tu mohl být průnik lidí co se vyskytují tady, a zároveň jsou znalí pyrofora. Přeci jen tamější sekce o raketovém modelářství byla rozsáhlá. Před nedávnem jsem zjistil že se na pyroforum nedá dostat, a je mi to líto. Od mala jsem ho používal jako studnici vědomostí pro domácí rakety a pyrotechniku, a ačkoliv jsem toto odvětví nenásledoval do profesního života, přeci jen čas od času si na to vzpomenu. Přijde mi, že by byla strašná škoda kdyby se ty kolektivní zkušenosti nadonro ztratily

Tak kdyby někdo náhodou něco věděl...
Možná by stačilo zadat tento dotaz do Googlu ;) Druhý odkaz, co na mě vypadl. :)
https://www.reddit.com/r/czech/comments ... rem/?tl=en
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.

Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
anon1524
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0

Příspěvek od anon1524 »

VitezslavSkorpik píše: 6.11.2025 17:44

Možná by stačilo zadat tento dotaz do Googlu ;) Druhý odkaz, co na mě vypadl. :)
https://www.reddit.com/r/czech/comments ... rem/?tl=en
Ano, o tom příspěvku vím. Díky němu jsem právě zjistil že už nefunguje... Tady se snažím nahodit udici, jestli se tu náhodou nevyskytuje někdo kdo by věděl nějaké okolnosti ohledně toho konce...Možná to tady není to nejsprávnější místo kde bych na někoho takového mohl narazit, ale nějaký průnik by tu třeba mohl být... V podstatě střílím naslepo.
Alchymista
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 517

Příspěvek od Alchymista »

škoda ho...
Currently performing maintenance.
Provádíme údržbu
Od kedy to tam je?
:naštvaný: Fráza "studená vojna" začína dostávať nový obsah...
Squierik
Vesmírný badatel
Vesmírný badatel
Reputace: 411

Příspěvek od Squierik »

Podľa Wayback Machine minimálne od 12.5. 2025

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“