Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?
Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?
Ahoj, postuji zde v naději že by tu mohl být průnik lidí co se vyskytují tady, a zároveň jsou znalí pyrofora. Přeci jen tamější sekce o raketovém modelářství byla rozsáhlá. Před nedávnem jsem zjistil že se na pyroforum nedá dostat, a je mi to líto. Od mala jsem ho používal jako studnici vědomostí pro domácí rakety a pyrotechniku, a ačkoliv jsem toto odvětví nenásledoval do profesního života, přeci jen čas od času si na to vzpomenu. Přijde mi, že by byla strašná škoda kdyby se ty kolektivní zkušenosti nadonro ztratily
Tak kdyby někdo náhodou něco věděl...
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník

- Reputace: 172
Re: Neví někdo se stalo s pyroforum.org? Je šance že ještě někdy bude online?
Možná by stačilo zadat tento dotaz do Googluanon1524 píše: 5.11.2025 15:56 Ahoj, postuji zde v naději že by tu mohl být průnik lidí co se vyskytují tady, a zároveň jsou znalí pyrofora. Přeci jen tamější sekce o raketovém modelářství byla rozsáhlá. Před nedávnem jsem zjistil že se na pyroforum nedá dostat, a je mi to líto. Od mala jsem ho používal jako studnici vědomostí pro domácí rakety a pyrotechniku, a ačkoliv jsem toto odvětví nenásledoval do profesního života, přeci jen čas od času si na to vzpomenu. Přijde mi, že by byla strašná škoda kdyby se ty kolektivní zkušenosti nadonro ztratily
https://www.reddit.com/r/czech/comments ... rem/?tl=en
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Ano, o tom příspěvku vím. Díky němu jsem právě zjistil že už nefunguje... Tady se snažím nahodit udici, jestli se tu náhodou nevyskytuje někdo kdo by věděl nějaké okolnosti ohledně toho konce...Možná to tady není to nejsprávnější místo kde bych na někoho takového mohl narazit, ale nějaký průnik by tu třeba mohl být... V podstatě střílím naslepo.VitezslavSkorpik píše: 6.11.2025 17:44
Možná by stačilo zadat tento dotaz do GoogluDruhý odkaz, co na mě vypadl.
![]()
https://www.reddit.com/r/czech/comments ... rem/?tl=en
-
Alchymista
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 517
škoda ho...
Od kedy to tam je?Currently performing maintenance.
Provádíme údržbu
Podľa Wayback Machine minimálne od 12.5. 2025