Vystoupení v médiích

Tady můžete debatovat o tom jak popularizovat kosmonautiku. Můžete hodnotit již existující projekty, nebo sami navrhovat nové.
Odpovědět
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779
Re: Vystoupení v médiích

Příspěvek od Dugi »

Stane se, já zase letadlo s parabolickou dráhou letu označil jako letadlo s balistickou dráhou letu :-D
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
ptpc
Zkušený kosmonaut
Zkušený kosmonaut
Reputace: 1602

Příspěvek od ptpc »

Povedal by som - malo to úroveň a páčilo sa mi že odpovede na otázky boli objektívne podané. :palec nahoru:
Až teda na tú malú chybičku. :-D
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Díky za pochvalu.

Já měl v tu chvíli totální okno a nevěděl jsem, jak se tomu říká, ještě jsem se tu větu pokusil prodloužit jako poslední pokus, jestli to naskočí a pak se mi najednou v hlavě rozsvítilo slovo "balistický" :-D
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Evžen111
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 262

Příspěvek od Evžen111 »

Dugi, gratuluji k dalšímu vystupení, no jo, to se musí nechat, jde ti to parádně, žádné další přeřeknutí, krom oné balistiky, což je ovšem maličkost, žádné zaškobrtnutí, prostě profesionální vystoupení. Palec nahoru. :palec nahoru:
E
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Děkuju za pochvalu. :)
Obrázek

marekS
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 511

Příspěvek od marekS »

Hostem pondělní Kauzy dne byl astrofyzik Jiří Grygar. Hovořil o přestupném roku 2016, o gravitačních vlnách a také o pavědě a šarlatánech.Video záznam: http://www.impuls.cz/clanky/2016/02/jir ... ete-paveda

17.marca bude Jiří Grygar slávit okrúhle jubileum 80 rokov ! :klaní se:
matej
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 156

Příspěvek od matej »

Oceňujem jeho neunáhlené reakcie aj na gr. vlny. Škoda že nespomenul 9
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Dneska mezi 11. a 12. hodinou dopoledne jsem byl hostem v jihlavském studiu Českého rozhlasu Region. Povídali jsem si o všem možném - řeč přišla na návrat kosmonautů z ISS, ale i na náš portál a videa, která vychází na Streamu. Kdo by měl zájem, může se podívat na tenhle článek se stručným výpisem, případně zde je k dispozici kompletní záznam. ;)
Obrázek

matej
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 156

Příspěvek od matej »

Dugi píše:Dneska mezi 11. a 12. hodinou dopoledne jsem byl hostem v jihlavském studiu Českého rozhlasu Region. Povídali jsem si o všem možném - řeč přišla na návrat kosmonautů z ISS, ale i na náš portál a videa, která vychází na Streamu. Kdo by měl zájem, může se podívat na tenhle článek se stručným výpisem, případně zde je k dispozici kompletní záznam. ;)
Kopu vecí som sa dozvedel, a "ďeláš to dobře" :palec nahoru:
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
vai777
Reputace: 390

Příspěvek od vai777 »

Konečně jsem si to mohl vyposlechnout a moc pěkné! :palec nahoru:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong

Odpovědět

Zpět na „Popularizace vesmíru“