Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
Stane se, já zase letadlo s parabolickou dráhou letu označil jako letadlo s balistickou dráhou letu 

Povedal by som - malo to úroveň a páčilo sa mi že odpovede na otázky boli objektívne podané.
Až teda na tú malú chybičku.

Až teda na tú malú chybičku.

Díky za pochvalu.
Já měl v tu chvíli totální okno a nevěděl jsem, jak se tomu říká, ještě jsem se tu větu pokusil prodloužit jako poslední pokus, jestli to naskočí a pak se mi najednou v hlavě rozsvítilo slovo "balistický"
Já měl v tu chvíli totální okno a nevěděl jsem, jak se tomu říká, ještě jsem se tu větu pokusil prodloužit jako poslední pokus, jestli to naskočí a pak se mi najednou v hlavě rozsvítilo slovo "balistický"

- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 262
Dugi, gratuluji k dalšímu vystupení, no jo, to se musí nechat, jde ti to parádně, žádné další přeřeknutí, krom oné balistiky, což je ovšem maličkost, žádné zaškobrtnutí, prostě profesionální vystoupení. Palec nahoru.
E

E
Děkuju za pochvalu. 

Hostem pondělní Kauzy dne byl astrofyzik Jiří Grygar. Hovořil o přestupném roku 2016, o gravitačních vlnách a také o pavědě a šarlatánech.Video záznam: http://www.impuls.cz/clanky/2016/02/jir ... ete-paveda
17.marca bude Jiří Grygar slávit okrúhle jubileum 80 rokov !

17.marca bude Jiří Grygar slávit okrúhle jubileum 80 rokov !

Oceňujem jeho neunáhlené reakcie aj na gr. vlny. Škoda že nespomenul 9
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
Dneska mezi 11. a 12. hodinou dopoledne jsem byl hostem v jihlavském studiu Českého rozhlasu Region. Povídali jsem si o všem možném - řeč přišla na návrat kosmonautů z ISS, ale i na náš portál a videa, která vychází na Streamu. Kdo by měl zájem, může se podívat na tenhle článek se stručným výpisem, případně zde je k dispozici kompletní záznam. 

Kopu vecí som sa dozvedel, a "ďeláš to dobře"Dugi píše:Dneska mezi 11. a 12. hodinou dopoledne jsem byl hostem v jihlavském studiu Českého rozhlasu Region. Povídali jsem si o všem možném - řeč přišla na návrat kosmonautů z ISS, ale i na náš portál a videa, která vychází na Streamu. Kdo by měl zájem, může se podívat na tenhle článek se stručným výpisem, případně zde je k dispozici kompletní záznam.

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Konečně jsem si to mohl vyposlechnout a moc pěkné! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong