Plastikové modely
Re: Plastikové modely
Moc hezké - jen malá prosba.Mezi tagy, prosím, vkldáej adresu obrázku a nikoliv stránky, na které je obrázek uložený. Adresu obrázku získáš tak, že na obrázek klikneš pravým tlačítkem a vybereš "Kopírovat adresu URL" - nebo tak nějak - v každém prohlížeči se to jmenuje jinak. Tenhle odkaz pak vlož do příspěvku mezi tagy. 

- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
Teprve se učím a právě rada je to správné co potřebujiDugi píše:Moc hezké - jen malá prosba.Mezi tagy, prosím, vkldáej adresu obrázku a nikoliv stránky, na které je obrázek uložený. Adresu obrázku získáš tak, že na obrázek klikneš pravým tlačítkem a vybereš "Kopírovat adresu URL" - nebo tak nějak - v každém prohlížeči se to jmenuje jinak. Tenhle odkaz pak vlož do příspěvku mezi tagy.

---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
Žádný problém, učíme se všichni celý život. 

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Fakt moc hezký!Meybe píše:Tak přidám další. Tentokrát vzpomínka na Apollo. Lunární modul, část diorama od Dragonu. Snad se bude líbit..

Můžu se jako naprostý modelářský laik zeptat, kolik času to trvá, než jsi spokojen s finálním stavem?
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Meybe
Každý model vyžaduje trochu jiný přístup a odlišný časový rámec.Tak úplně spokojen nejsem asi nikdyFakt moc hezký!![]()
Můžu se jako naprostý modelářský laik zeptat, kolik času to trvá, než jsi spokojen s finálním stavem?

Chápu však, že asi ne každý má ten čas a nervy.

---------------
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Já jsem zkusil jako měsíční povrch použít popel. Dokonalé to není, ale je to určitě lepší než plast.Meybe píše:Například podklad pro Apollo diorama, simulující měsíční povrch se mi příliš nelíbí. Plánuji ho něčím oživit, aby více odpovídal skutečnosti.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Meybe
Tvůj model jsem vidělJá jsem zkusil jako měsíční povrch použít popel. Dokonalé to není, ale je to určitě lepší než plast.

---------------
Pokud nechceš mít akvárium vodotěsné (což je tenhle případ), tak stačí když si koupíš tabuli skla, ze které si nařežeš potřebné desky, které pak slepíš třeba širým silikonem z kartuše.