Doporučené odkazy
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Re: Doporučené odkazy
Jednalo se bohužel o kámen ryze pozemského původu.marekS píše:Že by sa jednalo o meteorit by bolo naozaj úžasné.Oveľa pravdepodobnejšie je ,že sa jedná o väčší kameň ktorý si parašutista omylom pribalil spolu s padákom do puzdra.Keď pri výskoku padák odistil uvolnil sa aj pribalený kameň a jeho kamera na prilbe kameň zaznamenala.Jamie píše:Docela zajímavý článekhttp://www.novinky.cz/koktejl/332530-pa ... eorit.html
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Po téměř osmi letech, kdy skoro denně Tomáš Přibyl publikoval informace o kosmonautice na svém blogu, se podle posledního příspěvku rozhodl dát si pauzu. Ta bude trvat minimálně do září, ale zda se pan Přibyl ke svému blogu vrátí, to je zatím otevřené.
Sluší se poděkovat za obrovské množství informací, které na svých stránkách pro fandy kosmonautiky připravoval!
Sluší se poděkovat za obrovské množství informací, které na svých stránkách pro fandy kosmonautiky připravoval!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Plně souhlasím. I v příspěvcích z minulých měsíců a let se dá najít ohromné množství unikátních informací, které často jinde nejsou.
Připojuji se s poděkováním za všechny dny, kdy Tomáš Přibyl něco zveřejnil a přeju mu, aby pauza, pro kterou se rozhodl, splnila svůj účel. Znám jen málo lidí, kteří mají tak nabitý program jako on.
Připojuji se s poděkováním za všechny dny, kdy Tomáš Přibyl něco zveřejnil a přeju mu, aby pauza, pro kterou se rozhodl, splnila svůj účel. Znám jen málo lidí, kteří mají tak nabitý program jako on.

Taktiež som si to včera všimol. Bolo neuveriteľné ako takmer každý deň vedel poskytovať rôzne zaujímavosti a novinky z kozmonautiky, ktoré sa nikde inde nájsť nedali. Prestávku si zaslúži a či sa už vráti alebo nie, tak mu ďakujem za všetký príspevky čo dával, vždy keď som zapínal PC tak jeho blog patril medzi prve stránky na ktoré som klikol 

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
dettorexino píše:Taktiež som si to včera všimol. Bolo neuveriteľné ako takmer každý deň vedel poskytovať rôzne zaujímavosti a novinky z kozmonautiky, ktoré sa nikde inde nájsť nedali. Prestávku si zaslúži a či sa už vráti alebo nie, tak mu ďakujem za všetký príspevky čo dával, vždy keď som zapínal PC tak jeho blog patril medzi prve stránky na ktoré som klikol
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Dnes v 13:55 na PrimaZOOM: Raketoplány: Konec jedné éry (1/2)
Díky Edemski za tip. Zrovna jsem si říkal, co si pustím k pozdní snídani. 

Nezbývá než souhlasit Dugi, ale musím říci, že mě ta informace trochu "zaskočila". Kosmonautix byl pro mě vždycky zdrojem těch nejčistších informací o které se člověk mohl opřít a mohl jim věřit. Tedy i já děkuji a přeji ať ta pauza ať je jakkoliv dlouhá, je k prospěchu a radosti. Pevně doufám, že se mi někdy poštěstí zůčastnit se nějaké přednášky osobně, jsou naprosto úžasné.Dugi píše:Plně souhlasím. I v příspěvcích z minulých měsíců a let se dá najít ohromné množství unikátních informací, které často jinde nejsou.
Hodně štěstí pane Přibyle!

Jen pro upřesnění - pauzu si dává Tomášův portál kosmonaut.cz, náš web kosmonautix.cz jede dál.Nemo píše: Nezbývá než souhlasit Dugi, ale musím říci, že mě ta informace trochu "zaskočila". Kosmonautix byl pro mě vždycky zdrojem těch nejčistších informací

A ...omlouvám se ...to zaskočení bylo evidentní
... Samozřejmě že mám na mysli blog pana Přibyla "kosmonaut.cz'.