NG-4
Re: NG-4
Článek byl upraven. Po úpravě v něm není informace o doplňování LH2 z druhého stupně rakety. Verzi článku před úpravou jsem nečetl.VaclavC píše: 29.5.2026 15:50 Je tam zajímavá informace ohledně Mark 1 landeru a FH - lander potřebuje po startu doplňovat LH2 ze druhého stupně rakety, což FH nezajistí. Myslel jsem, že překážkou bude hlavně menší průměr aerodynamického krytu FH a ona je ještě takováto lapálie.
Ano, teď je tamJHošek píše: 29.5.2026 18:32 Článek byl upraven. Po úpravě v něm není informace o doplňování LH2 z druhého stupně rakety. Verzi článku před úpravou jsem nečetl.
Předtím tam bylo to, co jsem psal. Uložené to nemám.There may be compatibility issues related to the Falcon rocket’s kerosene-powered upper stage, although this has not been confirmed.
-
Alchymista
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 567
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky

- Reputace: 12733
NASA admin s Bezosem na místě nehody do 24 hodin. Jared si ten vrtulník snad i sám odřídil.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
-
Jayhawk
- Zájemce o kosmonautiku

- Reputace: 0
Tento zákon je jasný a pravdivý to beze sporuAlchymista píše: 29.5.2026 10:01Takto to nefunguje...Jayhawk píše: 29.5.2026 8:28 Člověk zhýčkaný Space X už byl přesvědčen že NG jde do pravidelného provozu a bude už jen létat a létat.
"Každý, kto chce lietať do vesmíru, musí verejne zničiť predpísaný počet motorov, rakiet, a odpalovacích rámp."
Na to je prírodný zákon.![]()
Tak si některé položky tohoto zákona vykoupili. Celkem škoda že se tak nestalo