59. díl - Pátrání po metanu
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: 59. díl - Pátrání po metanu
Dugi, asi budeš muset dobře hledat hlavní témá, pro někoho bude to a pro druhého ono. Ještě, že nám výročí zůstalo.
Jinak pěkný díl. 

Díky
.
Jinak téma vybírá editor. Já nabídnu +/- 3 témata z uplynulého týdne a on si zvolí, do čeho se mám pustit.

Jinak téma vybírá editor. Já nabídnu +/- 3 témata z uplynulého týdne a on si zvolí, do čeho se mám pustit.
Jj, krátké zprávy chybí. TV Stream se ale bude určitě řídit reakcí diváků. Takže kolegové astronauti, ke strojům a mailujte na plný výkon. Pochvalte a připojte svůj námět na (znovu)zařazení krátkých zpráv. Flotilu máme početnou, a třeba získáme i nějaké spojence jinde v galaxii
Dugi, chystá se změna formátu i pro Kosmické výzvy?

Dugi, chystá se změna formátu i pro Kosmické výzvy?
Dobývání vesmíru a Noční obloha jsou pořady vyráběné na objednávku Streamu, proto se musím při jejich výrobě řídit tím, co portál žádá. Naopak Vesmírné výzvy jsou můj soukromý projekt, který nespadá pod kompetence Streamu. Jejich podoba je tedy plně v mé režii. Žádnou změnu u nich nechystám.
a co takhle udělat krátkým zprávám vlastní pořad? Chápu, že by to byla další náročná práce navíc, ale poptávka minimálně tady evidentně je. Nebo by se toho taky klidně mohl chytnout někdo jiný, udělat tomu kanál pro změnu třeba na youtube a pak by se vidělo. 

Dělat samostatný pořad jen na krátké zprávy by bylo podle mého názoru neefektivní a zbytečné. Kdyby měl ten pořad vycházet jednou týdně, tak by v něm byly cca. 2 krátké zprávy (zase se toho až tolik moc neděje). A to je moc málo - takové video by mělo pod minutu.
A kdyby to vycházelo jednou měsíčně? Pak to bude zase zbytečné, protože tyhle krátké zprávy vychází uprostřed Vesmírných výzev ...
A kdyby to vycházelo jednou měsíčně? Pak to bude zase zbytečné, protože tyhle krátké zprávy vychází uprostřed Vesmírných výzev ...