50. díl - Kosmonautika převážně nevážně
50. díl - Kosmonautika převážně nevážně
Máme tu první pěkné jubileum. Náš pořad o kosmonautice se dočkal svého již padesátého pokračování. Uvažovali jsme tedy nad tím, jak tento díl zpestřit a udělat z něj něco originálního. A pak jsem dostal nápad - uděláme odlehčený díl. Necháme lidi se smát. A tak bude naše oslava padesátého dílů provázená smíchem z kosmonautických vtípků.
Minulý díl našeho pořadu nabral do této chvíle 88 214 zhlédnutí. Přes odkaz v popisu videa k nám přišlo 256 návštěv.

Minulý díl našeho pořadu nabral do této chvíle 88 214 zhlédnutí. Přes odkaz v popisu videa k nám přišlo 256 návštěv.
- KitFisto
- Vesmírný badatel
- Reputace: 1
Re: 50. díl - Kosmonautika převážně nevážně
Ottawo, máme problém

Science flies you to the moon
Religion flies you into buildings.
Religion flies you into buildings.
Paráda.
Gratuluju k 50. dílu. Oslavils ho stylově s humorem.
Témata:
- americko-japonský výstup do kosmu
- 2 družice RBSP pro zkoumání Van Allenových pásů
Hlavní téma:
- Vtípky a srandičky z kosmonautiky

Témata:
- americko-japonský výstup do kosmu
- 2 družice RBSP pro zkoumání Van Allenových pásů
Hlavní téma:
- Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Díky kluci, jsem rád, že se vám tenhle poměrně netradiční díl líbí 

- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Díl je prostě nádherný.

- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Povedený díl. Co bude 53. díl?(53 týdnů=1 rok) 

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
hehe celkom pobavilo
gratulujem k jubilejnému dielu 

"It was going well until it exploded."
-
- VIP uživatel
- Reputace: 303
- Kontaktovat uživatele:
Bezva! Mám jen několik zásadních připomínek!Dugi píše:Necháme lidi se smát. A tak bude naše oslava padesátého dílů provázená smíchem z kosmonautických vtípků
1/ Název není originální - já pod úplně stejným přednáším o životě na kosmické stanici už několik roků!

2/ Deskové hry se v beztížném stavu hrát dají - jak ukazuje Greg Chamitoff na ISS (mimochodem, hrál proti "zbytku světa", který mohl posílat své návrhy tahů do centra v Houstonu). Jen je potřeba mít hru dobře připravenou - a polepenou dostatečným množstvím suchého zipu

3/ Létající Ještěd není nejznámější českou kosmickou stavbou - Kosmodrom Praha Žižkov je určitě mnohem známější (a mnohem ošklivější...). Když ho uviděl z dálky mladý Aden Feustel, hned věděl o co jde...

Mnoho úsměvných a převážně nevážně vážných chvil s kosmonautikou přeje všem tady
Milan H.

Greene: 53 není kulatá, bude to díl, jako každý jiný
modelar: Díky
MilanSpace:
1) Jaj, tak to se omlouvám, takhle to vypadá jako kdybych chtěl parazitovat na cizí značce. Omlouvám se, jedná se o shodu náhod. Ale díky za upozornění. Zase jsem o trochu chytřejší.
2) A vida, to jsem vůbec nevěděl. Je pravda, že suchý zip si poradí se spousotu problémů, tak proč by neměl udržet šachy
3) To je pravda, raketu to opravdu připomíná. Jen je škoda, že zatím nikdo nezapracoval graficky jako v případě Ještědu.

modelar: Díky

MilanSpace:
1) Jaj, tak to se omlouvám, takhle to vypadá jako kdybych chtěl parazitovat na cizí značce. Omlouvám se, jedná se o shodu náhod. Ale díky za upozornění. Zase jsem o trochu chytřejší.
2) A vida, to jsem vůbec nevěděl. Je pravda, že suchý zip si poradí se spousotu problémů, tak proč by neměl udržet šachy

3) To je pravda, raketu to opravdu připomíná. Jen je škoda, že zatím nikdo nezapracoval graficky jako v případě Ještědu.