Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Hele cítím tu jistou pachuť z aktuálně malého počtu zúčastněných, ale na mém místě když si vezmu, že mám dnes cestu z Brna do Liberce, večer do noci zde akci a pak bych měl jet do Znojma a v neděli má manželka narozeniny, to už prostě se dá pochopit, že to raději zruším na poslední chvíli a pojedu raději pomoct na akci hvězdárny v sobotu. Ale že vždy to bylo v červnu a vždy si lidi našli čas a nyní ne je rozhodně zajímavý fenomén a ať klidně každý připomene, co se vlastně stalo, že z obvyklých cca 10 lidí najednou polovina nemůže...
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Tak já nevím, na co přesně se naráží. Já jsem pouze uvedl, že odsunutí na září z objektivnícch důvodů nepřipadá do úvahy (leda na poslední víkend v září, kdy už bude poněkud nejisté počasí). Navíc říkám, že i v případě posunutí není vůbec zaručeno, že bude moci byť jen o jednoho člověka více, což je s odpuštěním také pravda.MaG píše: 13.6.2025 9:08 Hele cítím tu jistou pachuť z aktuálně malého počtu zúčastněných, ale na mém místě když si vezmu, že mám dnes cestu z Brna do Liberce, večer do noci zde akci a pak bych měl jet do Znojma a v neděli má manželka narozeniny, to už prostě se dá pochopit, že to raději zruším na poslední chvíli a pojedu raději pomoct na akci hvězdárny v sobotu. Ale že vždy to bylo v červnu a vždy si lidi našli čas a nyní ne je rozhodně zajímavý fenomén a ať klidně každý připomene, co se vlastně stalo, že z obvyklých cca 10 lidí najednou polovina nemůže...
A naopak uvádím, že tátovi nevadí, že bude dělat exkurzi pro malý počet účastníků.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."