Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Hele cítím tu jistou pachuť z aktuálně malého počtu zúčastněných, ale na mém místě když si vezmu, že mám dnes cestu z Brna do Liberce, večer do noci zde akci a pak bych měl jet do Znojma a v neděli má manželka narozeniny, to už prostě se dá pochopit, že to raději zruším na poslední chvíli a pojedu raději pomoct na akci hvězdárny v sobotu. Ale že vždy to bylo v červnu a vždy si lidi našli čas a nyní ne je rozhodně zajímavý fenomén a ať klidně každý připomene, co se vlastně stalo, že z obvyklých cca 10 lidí najednou polovina nemůže...
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
Tak já nevím, na co přesně se naráží. Já jsem pouze uvedl, že odsunutí na září z objektivnícch důvodů nepřipadá do úvahy (leda na poslední víkend v září, kdy už bude poněkud nejisté počasí). Navíc říkám, že i v případě posunutí není vůbec zaručeno, že bude moci byť jen o jednoho člověka více, což je s odpuštěním také pravda.MaG píše: 13.6.2025 9:08 Hele cítím tu jistou pachuť z aktuálně malého počtu zúčastněných, ale na mém místě když si vezmu, že mám dnes cestu z Brna do Liberce, večer do noci zde akci a pak bych měl jet do Znojma a v neděli má manželka narozeniny, to už prostě se dá pochopit, že to raději zruším na poslední chvíli a pojedu raději pomoct na akci hvězdárny v sobotu. Ale že vždy to bylo v červnu a vždy si lidi našli čas a nyní ne je rozhodně zajímavý fenomén a ať klidně každý připomene, co se vlastně stalo, že z obvyklých cca 10 lidí najednou polovina nemůže...
A naopak uvádím, že tátovi nevadí, že bude dělat exkurzi pro malý počet účastníků.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Narážel jsem na starší příspěvek, nevšiml si dalších stran diskuze. A neříkal jsem to proto, aby se uvažovalo o jiném vhodnějším termínu, spíš jsem jen chtěl znát důvody, proč najednou je tak málo lidí. Částečně jsem se to dozvěděl čtením dalších příspěvků, ale stejně je to zvláštní. Já jsem samozřejmě před rokem nemohl tušit, kolik dalších věcí se mi v tomto týdnu sejde, ale aspoň vím, že v první půli června je pro mě setkání už vždy nereálné.