Vystoupení v médiích
Re: Vystoupení v médiích
chvíli jsem poslouchal v práci, bohužel na to není čas a tak jsem si to poslechl večer ze záznamu. Škoda že tam není víc času, je to jen hodina a z ní vlastně po odečtení muziky a zpráv zůstane chvilka. Ta redaktorka se asi slušně připravila, otázky dávaly smysl a zdálo se že je to dost pohoda. ČR Region se nám v práci celkem ujal, ne že bych byl z hudby nějak nadšený, holt rockové rádio zas nezvládají ostatní ale aspoň se tam ti moderátoři chovají normálně a profesionálně. Narozdíl od toho druhého, komerčního, regionálního rádia.
Díky za pochvalu pánové!
A vítám mezi námi nového uživatele. Doufám, že se ti tu bude líbit. 

Děkuji za přivítání.
- Lakely
- Správce profilu na Facebooku
- Reputace: 202
- Kontaktovat uživatele:
Já se tedy také pochlubím. S plzeňským planetáriem jsem natočil asi sedm dvouminutových spotů o různých kosmonautických událostech. Bohužel to Český rozhlas Plzeň neukládal a tak nemohu dát odkaz tam, ale vytvořil jsme z toho videa a dal jsem to na fb planetka. Kdybyste někdo chtěl slyšet, vyšel první díl o nafukovacím modulu BEAM, kde jsem hned na začátek (točené to bylo před třemi měsíci) udělal botu s tím, že jsem modul přiřkl Boeingu. Další díly snad budou lepší.
https://www.facebook.com/15120155657331 ... 819238371/

Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
Gratuluju, bylo to super a velmi příjemné povídání! Mám velkou radost, že se v rozhlase mluví o takových tématech. 

Škoda, že to bolo také krátke. Ale zato dobré...Lakely píše:Já se tedy také pochlubím. S plzeňským planetáriem jsem natočil asi sedm dvouminutových spotů o různých kosmonautických událostech. Bohužel to Český rozhlas Plzeň neukládal a tak nemohu dát odkaz tam, ale vytvořil jsme z toho videa a dal jsem to na fb planetka. Kdybyste někdo chtěl slyšet, vyšel první díl o nafukovacím modulu BEAM, kde jsem hned na začátek (točené to bylo před třemi měsíci) udělal botu s tím, že jsem modul přiřkl Boeingu. Další díly snad budou lepší.![]()

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Pěkné! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
MoOdul BEAM je atraktivní téma - dnes jsme se mihnul v hlavních zprávách na Primě, kde jsem mluvil právě o tomto experimentálním modulu. Daná reportáž začíná v čase 18:30.
Výborně Dugi, parádní vystoupení
. Ale musím teda řict že ta primácká stránka je fakt strašný peklo, než jsem zkouknul tu část s tebou tak jsem musel vytrpět 9(!!) reklam, to už mi fakt nepřijde normální

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
"I reject your reality and substitute my"
Ano, s těmi reklamami plně souhlasím