Vystoupení v médiích

Tady můžete debatovat o tom jak popularizovat kosmonautiku. Můžete hodnotit již existující projekty, nebo sami navrhovat nové.
Odpovědět
PepaSFI
Aktivní nováček
Aktivní nováček
Reputace: 0
Re: Vystoupení v médiích

Příspěvek od PepaSFI »

chvíli jsem poslouchal v práci, bohužel na to není čas a tak jsem si to poslechl večer ze záznamu. Škoda že tam není víc času, je to jen hodina a z ní vlastně po odečtení muziky a zpráv zůstane chvilka. Ta redaktorka se asi slušně připravila, otázky dávaly smysl a zdálo se že je to dost pohoda. ČR Region se nám v práci celkem ujal, ne že bych byl z hudby nějak nadšený, holt rockové rádio zas nezvládají ostatní ale aspoň se tam ti moderátoři chovají normálně a profesionálně. Narozdíl od toho druhého, komerčního, regionálního rádia.
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2779

Příspěvek od Dugi »

Díky za pochvalu pánové! :) A vítám mezi námi nového uživatele. Doufám, že se ti tu bude líbit. ;)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
PepaSFI
Aktivní nováček
Aktivní nováček
Reputace: 0

Příspěvek od PepaSFI »

Děkuji za přivítání.
Lakely
Správce profilu na Facebooku
Správce profilu na Facebooku
Reputace: 202
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lakely »

Já se tedy také pochlubím. S plzeňským planetáriem jsem natočil asi sedm dvouminutových spotů o různých kosmonautických událostech. Bohužel to Český rozhlas Plzeň neukládal a tak nemohu dát odkaz tam, ale vytvořil jsme z toho videa a dal jsem to na fb planetka. Kdybyste někdo chtěl slyšet, vyšel první díl o nafukovacím modulu BEAM, kde jsem hned na začátek (točené to bylo před třemi měsíci) udělal botu s tím, že jsem modul přiřkl Boeingu. Další díly snad budou lepší. :)
https://www.facebook.com/15120155657331 ... 819238371/
Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Gratuluju, bylo to super a velmi příjemné povídání! Mám velkou radost, že se v rozhlase mluví o takových tématech. :palec nahoru:
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
ptpc
Zkušený kosmonaut
Zkušený kosmonaut
Reputace: 1602

Příspěvek od ptpc »

Lakely píše:Já se tedy také pochlubím. S plzeňským planetáriem jsem natočil asi sedm dvouminutových spotů o různých kosmonautických událostech. Bohužel to Český rozhlas Plzeň neukládal a tak nemohu dát odkaz tam, ale vytvořil jsme z toho videa a dal jsem to na fb planetka. Kdybyste někdo chtěl slyšet, vyšel první díl o nafukovacím modulu BEAM, kde jsem hned na začátek (točené to bylo před třemi měsíci) udělal botu s tím, že jsem modul přiřkl Boeingu. Další díly snad budou lepší. :)
https://www.facebook.com/15120155657331 ... 819238371/
Škoda, že to bolo také krátke. Ale zato dobré... :)
vai777
Zkušený inženýr kosmonautiky
Zkušený inženýr kosmonautiky
Reputace: 390

Příspěvek od vai777 »

Pěkné! :palec nahoru:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

MoOdul BEAM je atraktivní téma - dnes jsme se mihnul v hlavních zprávách na Primě, kde jsem mluvil právě o tomto experimentálním modulu. Daná reportáž začíná v čase 18:30.
Obrázek

DanHeřt
Zkušený vesmírný badatel
Zkušený vesmírný badatel
Reputace: 1

Příspěvek od DanHeřt »

Výborně Dugi, parádní vystoupení :palec nahoru: . Ale musím teda řict že ta primácká stránka je fakt strašný peklo, než jsem zkouknul tu část s tebou tak jsem musel vytrpět 9(!!) reklam, to už mi fakt nepřijde normální
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Ano, s těmi reklamami plně souhlasím :-D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Popularizace vesmíru“