Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Raul
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Všichni víme, že je to tvoje tetování a dáváš ho sem, aby jsi se zeptal na náš názor. Nemusíš se za to stydět. Máš to hezké.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Záhadný snímek z Marsu.Robotické vozítko Curiosity ho pořídilo na rudé planetě navigační kamerou.Ufologové si všimli, že na povrch dopadá nejen stín roveru, ale i nějakého člověka ve skafandru. Astronaut má nataženou pravou ruku směrem k vozítku a něco na něm upravuje.
Známý ufolog Scott Waring přišel se třemi hypotézami. Za prvé: Curiosity je ve skutečnosti na Zemi a do záběru se dostal někdo s obsluhujícího personálu. A na zádech tudíž nemá respirační válce, ale batoh, a na hlavě má rozcuchané vlasy nebo nějakou čepici. Za druhé: do záběru se dostal někdo z obsluhy roveru. Ovšem tentokrát je to skutečný astronaut NASA. Což znamená, že Američané mají na rudé planetě základnu. A její obyvatelé zcela logicky vycházejí ven ve skafandrech. Za třetí: o pozemského robota se zajímá Marťan. Anebo spíš nějaký jiný mimozemšťan, protože Marťané by na rodné planetě nepotřebovali skafandr.
http://procproto.cz/zahady/podivne-ukaz ... a-postava/

Známý ufolog Scott Waring přišel se třemi hypotézami. Za prvé: Curiosity je ve skutečnosti na Zemi a do záběru se dostal někdo s obsluhujícího personálu. A na zádech tudíž nemá respirační válce, ale batoh, a na hlavě má rozcuchané vlasy nebo nějakou čepici. Za druhé: do záběru se dostal někdo z obsluhy roveru. Ovšem tentokrát je to skutečný astronaut NASA. Což znamená, že Američané mají na rudé planetě základnu. A její obyvatelé zcela logicky vycházejí ven ve skafandrech. Za třetí: o pozemského robota se zajímá Marťan. Anebo spíš nějaký jiný mimozemšťan, protože Marťané by na rodné planetě nepotřebovali skafandr.

http://procproto.cz/zahady/podivne-ukaz ... a-postava/

Tipoval bych to na pestrou směs halucinogenních drog v podání autora článku.
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Tohle už by spíš sedělo do speciálního klubu "Nad čím vám zůstal rozum stát", ale ježto o něm nevím, tak alespoň sem, i když to už není moc vtipné. Minimálně to navazuje na předchozí přízpěvek...
Přistání na Měsíci a na Marsu nebylo.
Mise Rosetta neexistuje
stanice ISS neexistuje
Hubbleův teleskop neexistuje
Nelítáme do vesmíru
Neexistují satelity
a pozor: Země je placatá!!
The Always Horizontal Horizon Proves Earth Flat
http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... rizon.html
což je v příkrém rozporu s další konspirační teorií, že je Země dutá a my se nacházíme na vnitřní straně pláště.
Kdo mi zodpoví tyto nesrovnalosti?
A mají super obrázky, tohle když vidíte, musí vám to v zápětí dojít:

http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... -hoax.html
The International Space Station, just like everything else brought to us by NASA, is a fake Freemasonic hoax,
a complete fabrication done with special effects, models, pools, zero G planes, and various camera tricks.
The above video exposes key points of evidence for the hoax and breaks down exactly how the illusion
is created and maintained.
Satellites are purely science-fiction. All supposed images of satellites
in orbit show fake CGI "satellites" orbiting a fake CGI "ball-Earth."
Přistání na Měsíci a na Marsu nebylo.
Mise Rosetta neexistuje
stanice ISS neexistuje
Hubbleův teleskop neexistuje
Nelítáme do vesmíru
Neexistují satelity
a pozor: Země je placatá!!
The Always Horizontal Horizon Proves Earth Flat
http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... rizon.html
což je v příkrém rozporu s další konspirační teorií, že je Země dutá a my se nacházíme na vnitřní straně pláště.
Kdo mi zodpoví tyto nesrovnalosti?
A mají super obrázky, tohle když vidíte, musí vám to v zápětí dojít:

http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... -hoax.html
The International Space Station, just like everything else brought to us by NASA, is a fake Freemasonic hoax,
a complete fabrication done with special effects, models, pools, zero G planes, and various camera tricks.
The above video exposes key points of evidence for the hoax and breaks down exactly how the illusion
is created and maintained.
Satellites are purely science-fiction. All supposed images of satellites
in orbit show fake CGI "satellites" orbiting a fake CGI "ball-Earth."
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Ikdyž je to z mnoha důvodu nesmysl, mám docela pochopení pro teorii, že jsme nikdy nepřistáli na Měsíci. Přinejmenším ta teorie tvrdí, že by člověk neměl jen tak a zcela důvěřovat vládě, a to je podle mě správné ponaučení.
Pak jsem se setkal s teorií, že jsme nejen nepřistáli na Měsíci, ale nikdy jsme neletěli do vesmíru - je to nemožné, tvrdí ta teorie, mimojiné protože když by se kosmická loď vracela do atmosféry, tak by shořela kvůli tření (autor asi nikdy neslyšel o tepelných štítech, nebo ví, narozdíl ode mě, že jsou vymyšlené.).
Pak jsem četl, že Měsíc neexistuje.
Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Pořád si říkám, že někde v tom spektru konspiračních teorií je hranice, kdy to autoři přestávají myslet vážně, a je to jen parodie. Ale nemůžu ji najít.
Pak jsem se setkal s teorií, že jsme nejen nepřistáli na Měsíci, ale nikdy jsme neletěli do vesmíru - je to nemožné, tvrdí ta teorie, mimojiné protože když by se kosmická loď vracela do atmosféry, tak by shořela kvůli tření (autor asi nikdy neslyšel o tepelných štítech, nebo ví, narozdíl ode mě, že jsou vymyšlené.).
Pak jsem četl, že Měsíc neexistuje.
Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Pořád si říkám, že někde v tom spektru konspiračních teorií je hranice, kdy to autoři přestávají myslet vážně, a je to jen parodie. Ale nemůžu ji najít.
"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 23
matrixMalky píše:Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Per aspera ad astra [42]