Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
 už som to video videl, ale ten komentár ma dostal
 už som to video videl, ale ten komentár ma dostal  

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
						- Raul
- Zkušený vesmírný badatel 
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
- Wopat
- Kosmonaut 
- Reputace: 646
Všichni víme, že je to tvoje tetování a dáváš ho sem, aby jsi se zeptal na náš názor. Nemusíš se za to stydět. Máš to hezké.  

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Záhadný snímek z Marsu.Robotické vozítko Curiosity ho pořídilo na rudé planetě navigační kamerou.Ufologové si všimli, že na povrch dopadá nejen stín roveru, ale i nějakého člověka ve skafandru. Astronaut má nataženou pravou ruku směrem k vozítku a něco na něm upravuje.  

Známý ufolog Scott Waring přišel se třemi hypotézami. Za prvé: Curiosity je ve skutečnosti na Zemi a do záběru se dostal někdo s obsluhujícího personálu. A na zádech tudíž nemá respirační válce, ale batoh, a na hlavě má rozcuchané vlasy nebo nějakou čepici. Za druhé: do záběru se dostal někdo z obsluhy roveru. Ovšem tentokrát je to skutečný astronaut NASA. Což znamená, že Američané mají na rudé planetě základnu. A její obyvatelé zcela logicky vycházejí ven ve skafandrech. Za třetí: o pozemského robota se zajímá Marťan. Anebo spíš nějaký jiný mimozemšťan, protože Marťané by na rodné planetě nepotřebovali skafandr.
http://procproto.cz/zahady/podivne-ukaz ... a-postava/

Známý ufolog Scott Waring přišel se třemi hypotézami. Za prvé: Curiosity je ve skutečnosti na Zemi a do záběru se dostal někdo s obsluhujícího personálu. A na zádech tudíž nemá respirační válce, ale batoh, a na hlavě má rozcuchané vlasy nebo nějakou čepici. Za druhé: do záběru se dostal někdo z obsluhy roveru. Ovšem tentokrát je to skutečný astronaut NASA. Což znamená, že Američané mají na rudé planetě základnu. A její obyvatelé zcela logicky vycházejí ven ve skafandrech. Za třetí: o pozemského robota se zajímá Marťan. Anebo spíš nějaký jiný mimozemšťan, protože Marťané by na rodné planetě nepotřebovali skafandr.

http://procproto.cz/zahady/podivne-ukaz ... a-postava/

Tipoval bych to na pestrou směs halucinogenních drog v podání autora článku.

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut 
- Reputace: 10
Tohle už by spíš sedělo do speciálního klubu "Nad čím vám zůstal rozum stát", ale ježto o něm nevím, tak alespoň sem, i když to už není moc vtipné. Minimálně to navazuje na předchozí přízpěvek...
Přistání na Měsíci a na Marsu nebylo.
Mise Rosetta neexistuje
stanice ISS neexistuje
Hubbleův teleskop neexistuje
Nelítáme do vesmíru
Neexistují satelity
a pozor: Země je placatá!!
The Always Horizontal Horizon Proves Earth Flat
http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... rizon.html
což je v příkrém rozporu s další konspirační teorií, že je Země dutá a my se nacházíme na vnitřní straně pláště.
Kdo mi zodpoví tyto nesrovnalosti?
A mají super obrázky, tohle když vidíte, musí vám to v zápětí dojít:

http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... -hoax.html
The International Space Station, just like everything else brought to us by NASA, is a fake Freemasonic hoax,
a complete fabrication done with special effects, models, pools, zero G planes, and various camera tricks.
The above video exposes key points of evidence for the hoax and breaks down exactly how the illusion
is created and maintained.
Satellites are purely science-fiction. All supposed images of satellites
in orbit show fake CGI "satellites" orbiting a fake CGI "ball-Earth."

Přistání na Měsíci a na Marsu nebylo.
Mise Rosetta neexistuje
stanice ISS neexistuje
Hubbleův teleskop neexistuje
Nelítáme do vesmíru
Neexistují satelity
a pozor: Země je placatá!!
The Always Horizontal Horizon Proves Earth Flat
http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... rizon.html
což je v příkrém rozporu s další konspirační teorií, že je Země dutá a my se nacházíme na vnitřní straně pláště.
Kdo mi zodpoví tyto nesrovnalosti?
A mají super obrázky, tohle když vidíte, musí vám to v zápětí dojít:

http://www.atlanteanconspiracy.com/2015 ... -hoax.html
The International Space Station, just like everything else brought to us by NASA, is a fake Freemasonic hoax,
a complete fabrication done with special effects, models, pools, zero G planes, and various camera tricks.
The above video exposes key points of evidence for the hoax and breaks down exactly how the illusion
is created and maintained.
Satellites are purely science-fiction. All supposed images of satellites
in orbit show fake CGI "satellites" orbiting a fake CGI "ball-Earth."
"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
						CHris Hadfield
Ikdyž je to z mnoha důvodu nesmysl, mám docela pochopení pro teorii, že jsme nikdy nepřistáli na Měsíci. Přinejmenším ta teorie tvrdí, že by člověk neměl jen tak a zcela důvěřovat vládě, a to je podle mě správné ponaučení.
Pak jsem se setkal s teorií, že jsme nejen nepřistáli na Měsíci, ale nikdy jsme neletěli do vesmíru - je to nemožné, tvrdí ta teorie, mimojiné protože když by se kosmická loď vracela do atmosféry, tak by shořela kvůli tření (autor asi nikdy neslyšel o tepelných štítech, nebo ví, narozdíl ode mě, že jsou vymyšlené.).
Pak jsem četl, že Měsíc neexistuje.
Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Pořád si říkám, že někde v tom spektru konspiračních teorií je hranice, kdy to autoři přestávají myslet vážně, a je to jen parodie. Ale nemůžu ji najít.

Pak jsem se setkal s teorií, že jsme nejen nepřistáli na Měsíci, ale nikdy jsme neletěli do vesmíru - je to nemožné, tvrdí ta teorie, mimojiné protože když by se kosmická loď vracela do atmosféry, tak by shořela kvůli tření (autor asi nikdy neslyšel o tepelných štítech, nebo ví, narozdíl ode mě, že jsou vymyšlené.).
Pak jsem četl, že Měsíc neexistuje.
Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Pořád si říkám, že někde v tom spektru konspiračních teorií je hranice, kdy to autoři přestávají myslet vážně, a je to jen parodie. Ale nemůžu ji najít.
"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.
						- Agamemnon
- Inženýr kosmonautiky 
- Reputace: 23
matrixMalky píše:Už jen čekám na článek, že lidstvo neexistuje, a že já neexistuju.
Per aspera ad astra [42]