48. díl - Pojď nahoru, jinak shoříš
48. díl - Pojď nahoru, jinak shoříš
Po dvoudílném nášupu od Curiosity je na čase věnovat se i jiným atributům kosmonautiky. Dnes padla volba na nedokončený reboost ISS. Jelikož je tohle téma samo o sobě poměrně informačně chudé a ani obrazových zdrojů nebylo mnoho, rozšířil jsem téma na reboosty obecně - proč se vůbec dělají, jak rychle ISS klesá a podobně. Jak bude na díl reagovat divácká veřejnost je samozřejmě otázka, ale snad to úplný propadák nebude.
Minulý díl mi nalil optimismus do žil. Na první fotky z Curiosity se podívalo 172 246 diváků! Je to historicky devátý nejsledovanější díl v historii. Pokud bychom počítali pouze Dobývání vesmíru (a vyřadili dva úspěšné díly Noční oblohy), pak by byl tento díl dokonce na nádherném 7. místě. Přes odkaz v popisu videa přišlo na fórum 244 návštěv.

Minulý díl mi nalil optimismus do žil. Na první fotky z Curiosity se podívalo 172 246 diváků! Je to historicky devátý nejsledovanější díl v historii. Pokud bychom počítali pouze Dobývání vesmíru (a vyřadili dva úspěšné díly Noční oblohy), pak by byl tento díl dokonce na nádherném 7. místě. Přes odkaz v popisu videa přišlo na fórum 244 návštěv.
-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Re: 48. díl - Pojď nahoru, jinak shoříš
Já myslím, že je to pojato dobře. Dokonce i přes to, že to všechno znám jsem se díky kochacím záběrům nenudil.
Díky, snad to osloví i diváky, na tohle jsem docela zvědavý. 

Popral ses s tím statečně
, myslím, že mnohé diváky, kteří se o kosmonautiku zajímají jen okrajově, to dost překvapí.
Témata:
- Indická sonda k Marsu
- Porucha gyroskopu sondy Dawn
Hlavní téma:
- Zvyšování dráhy ISS
Výročí kosmonautiky:
- Rekord v délce mise Gemini 5

Témata:
- Indická sonda k Marsu
- Porucha gyroskopu sondy Dawn
Hlavní téma:
- Zvyšování dráhy ISS
Výročí kosmonautiky:
- Rekord v délce mise Gemini 5
Díky, docela se na zítřejší výsledky těším.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Tenhle díl se mi (stejně jako všechny předešlé) moc líbí. Myslím, že jsi zbytečně skromný, Dugi!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Díky moc za pochvalu. Ono vždycky hodně záleží na tom, jak díl zaujme diváky. Jestli na něj na Seznamu kliknou, nebo ne. Díl může být výborný, ale pokud na něj nikdo neklikne, není to dobře. Nasazování videí na Seznam, stejně jako volbu popisků volí editoři, můžu jim jen držet palce, aby zvolili něco, co lidi zaujme.