Mars na obzoru (seriál)
Mars na obzoru (seriál)
Zdravím, mám tady jeden seriál o Marsu doufám, že se bude líbit. Je to hraný dokument na téma budoucí cesty k Marsu, ukazuje možný průběh a taky náhled na technologie, které bude třeba využít nebo taky vymyslet. Je ke stažení na uloz.to.
Odpočet začátku nejodvážnější expedice všech dob, která může s nebezpečně vysokou pravděpodobností skončit smrtí všech zúčastněných, začíná právě teď, v první dekádě jednadvacátého století. Již zanedlouho by měla k povrchu rudé planety - mýty opředeného Marsu - vyrazit první lidská expedice a poté se vrátit zpět na Zem. Přesto ale existuje ještě příliš mnoho neznámých, které by mohly celou misi zhatit a ohrozit tak životy astronautů. Kanadští dokumentaristé proto svolali imaginární šestidílný koncil více než tří stovek nejvýznačnějších vědců a odborníků z celého světa, kteří se zaměří na všechny oblasti, na nichž by mohl mezihvězdný projekt ztroskotat – robotikou, palivy a přístroji na podporu života počínaje a výběrem posádky konče. Až jejich souhlasné pokývnutí může znamenat, že jsme připraveni vyslat první dobyvatele na Mars. (oficiální text distributora)
Převzato s ČSFD
Přidávám kousek z youtube.com, je začátek prvního dílu.
Odpočet začátku nejodvážnější expedice všech dob, která může s nebezpečně vysokou pravděpodobností skončit smrtí všech zúčastněných, začíná právě teď, v první dekádě jednadvacátého století. Již zanedlouho by měla k povrchu rudé planety - mýty opředeného Marsu - vyrazit první lidská expedice a poté se vrátit zpět na Zem. Přesto ale existuje ještě příliš mnoho neznámých, které by mohly celou misi zhatit a ohrozit tak životy astronautů. Kanadští dokumentaristé proto svolali imaginární šestidílný koncil více než tří stovek nejvýznačnějších vědců a odborníků z celého světa, kteří se zaměří na všechny oblasti, na nichž by mohl mezihvězdný projekt ztroskotat – robotikou, palivy a přístroji na podporu života počínaje a výběrem posádky konče. Až jejich souhlasné pokývnutí může znamenat, že jsme připraveni vyslat první dobyvatele na Mars. (oficiální text distributora)
Převzato s ČSFD
Přidávám kousek z youtube.com, je začátek prvního dílu.
Re: Mars na obzoru (seriál)
Zajímavé. Vypadá to dobře, zkusím to někde zkouknout! Díky za tip. 

Jak říkám, měl by to být na uloz.to s českým dubingem.
Na uložto.cz opravdu ke stažení všech 6 dílů. Snad to nesmažou 
A jen ještě doplním další lákadlo s hereckým obsazením:
Hrají:
James Cameron, William Shatner, Robert Naylor, Michael Riley, Neil Armstrong

A jen ještě doplním další lákadlo s hereckým obsazením:
Hrají:
James Cameron, William Shatner, Robert Naylor, Michael Riley, Neil Armstrong
No tak toho kapitána Kirka jsem tam hledal, ale asi mi nějak utekl. 

- kudm05s
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Seriál je perfektní, ale asi bude stratší, protože tam není žádná zmínka o raketách SLS.
- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Je to z roku 2007kudm05s píše:Seriál je perfektní, ale asi bude stratší, protože tam není žádná zmínka o raketách SLS.

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin