Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Ano, tak jako každý první čtvrtek v měsíci. 

- sts107aibmuloc
- Aktivní nováček
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Hoj
Dlouho sem se tu neukázal, dneska pořádáte teda Skype konferenci ?

STS-107, Columbia
Nene, stačí si přečíst předchozí příspěvky - První čtvrtek v měsíci. A to bude až za týden - tedy 2.8. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Už se moc těším. Mimochodem- pořešili jste nějak ten audio záznam, nebo to mám prubnout já?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Otestoval jsem to a mělo by to jít nahrát. Aby s tím nebyly nějaké problémy, tak vždycky každého uživatele zvlášť upozorním, že je konference nahrávaná a že ji následně zveřejníme - jestli s tím nemá problém.
- sts107aibmuloc
- Aktivní nováček
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak se dohodneme - jsme lidi. Pokud by to někomu vadilo, tak se záznam zveřejňovat nebude a já ho po skončení telekonference smažu.
P.S. nehrozí tedy, že uživatelé musí s nahráváním souhlasit, jinak nepůjdou na telekonferenci. To se v žádném případě nestane.
P.S. nehrozí tedy, že uživatelé musí s nahráváním souhlasit, jinak nepůjdou na telekonferenci. To se v žádném případě nestane.
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
ahojte
wau ta skype konferencia znie zaujimavo, a o com tam kecate?
wau ta skype konferencia znie zaujimavo, a o com tam kecate?
O všem možném i nemožném.
Ne, teď vážně - je to hlavně o kosmonautice. Povídáme si třeba o aktuálním dění, o budoucích projektech, ale řeč přijde někdy i na historii. O čem se na jednotlivých "skypeferencích" mluvilo najdeš tady.
Nikdy si dopředu neděláme žádné scénáře, nebo body, o čem mluvit. Necháváme plynout debatu a každý uživatel má vždycky možnost říct - no a co si myslíte o XY? ... a debata se stočí někam jinam. V první řadě je to ale příjemné popovídání si s lidmi, kteří mají společného koníčka. Jde nám tam o pohodu a dobrou náladu. Necháváme se nést debatou a je vždycky zajímavé, kam nás až donese a co všechno za tu dobu stihneme probrat.

Nikdy si dopředu neděláme žádné scénáře, nebo body, o čem mluvit. Necháváme plynout debatu a každý uživatel má vždycky možnost říct - no a co si myslíte o XY? ... a debata se stočí někam jinam. V první řadě je to ale příjemné popovídání si s lidmi, kteří mají společného koníčka. Jde nám tam o pohodu a dobrou náladu. Necháváme se nést debatou a je vždycky zajímavé, kam nás až donese a co všechno za tu dobu stihneme probrat.
Poprosil bych smazání svého příspěvku s omluvou (příspěvek z 12 črc 2012, 19:52), kterou beru zpět, děkuji.
Bohužel podpora tohohle fóra byla mou největší chybou. Když si uvědomím, že podstatná část facebookové stránky, která na exoplanety.cz nepochybně už nikdy neodkáže a stala se jakousi pátou kolonou astro.cz, přišlo skrze exoplanety.cz, tak se mi dělá nevolno.
Bohužel podpora tohohle fóra byla mou největší chybou. Když si uvědomím, že podstatná část facebookové stránky, která na exoplanety.cz nepochybně už nikdy neodkáže a stala se jakousi pátou kolonou astro.cz, přišlo skrze exoplanety.cz, tak se mi dělá nevolno.
Naposledy upravil(a) PetrK dne 28.7.2012 23:53, celkem upraveno 1 x.