Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Dobrá tedy. Petr chce za celou záležitostí udělat tlustou čáru a proto jeho rozhodnutí respektujme. Byl bych rád, když tohle téma uzavřeme a chtěl bych požádat i ostatní uživatele aby respektovali Petrovo právo přestat se v této tématice nimrat. Diskusi považuji za uzavřenou a uživatele chci poprosit aby se k tomuto tématu dále nevyjadřovali - respektujme Petrovo přání. Díky všem
To je dezinformace. Nedělám tlustou čáru za celou záležitostí ale za tímto fórem a všemi jeho uživateli. Byl bych rád, kdyby to bylo i opačně a dotyční přestali chodit na exoplanety.cz apod.
Nerad tě zklamu, ale tohle jim asi zakážeš jen těžko. V dnešní době může kdokoliv navštěvovat jaký web chce.
existují IP adresy, je to jednoduchá úprava jednoho souboru na serveru.
Nečekal jsem, že bys sáhl k této možnosti, nebo že bys o ní jen uvažoval. Právo na to jistě máš, každý může se svým webem dělat co chce, jen by mě to překvapilo, negativně. Myslím si, že v době svobodného přístupu k informacím (na internetu) by podobná omezení nebyla ideální.
Pokud to bereš takhle ... Je to jen a jen tvoje volba.
Dobře, jak jsem říkal - každý webmaster má právo si svůj web upravit jak sám uzná za vhodné.
P.S. Jistě ale víš, že na internetu existuje mnoho tzv. anonymizátorů, pro které blokace IP adresy není žádná překážka.
P.S. Jistě ale víš, že na internetu existuje mnoho tzv. anonymizátorů, pro které blokace IP adresy není žádná překážka.
Jistě. To je pouze symbolické gesto, že dotyčný není na webu již NIKDY vítán.