Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Neomlouvej se, ty za to nemůžeš.
Každopádně se už moc těším na dnešní skypeferenci. Nezapomeňte všichni, že se koná už dnes večer. Začínáme kolem osmé večer. Na všechny se už moc těším.

Každopádně se už moc těším na dnešní skypeferenci. Nezapomeňte všichni, že se koná už dnes večer. Začínáme kolem osmé večer. Na všechny se už moc těším.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Moc se těším, konečně mi to snad dnes vyjde. Jestli tedy nebude vadit, že asi ničím moc nepřispěju, nepovažuju se za moc velkého odborníka 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Nezáleží na odbornosti, ale na zámu. Rádi mezi sebou uvítáme každého, koho kosmonautika baví. A pokud budeš chtít něco říct, nebo se na něco zeptat, rozhdodně se nestyď. 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Už se také nemůžu dočkat.
Doufám, že na to nezapomenu, jak je u mě zvykem. 

Pokud by kdokoliv nestihl začátek, nemusí smutnit. Není problém se připojit v průběhu debaty. 

V angličtině se tomu říká Teflon.vsimonka90 píše:Tak to je mi líto že máte s Michalem nějaké spory. Já ho znám jako pohodáře a netušil jsem že s ním máte rozepře. Předpokládám že to nebude tak černobílé jak se zde popisuje ale nepřísluší mi to hlouběji hodnotit protože znám pouze jednu stranu. Odpoledne mu zavolám a dohodnu se s ním jak to udělat večer, protože on na toto fórum nechodí tak asi o problémech tady neví. Je mi líto že jsem vám tímto narušil vaší pohodu.
- baranka
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Také se na pana Michala těším a vlastně i pro to, že při skypekonferencích je pohoda a stačí jen poslouchat, tak jestli je pohodář tak sem zapadne. Tedy těším, pokud mě nevypeče připojení na net.vsimonka90 píše:Tak to je mi líto že máte s Michalem nějaké spory. Já ho znám jako pohodáře a netušil jsem že s ním máte rozepře. Předpokládám že to nebude tak černobílé jak se zde popisuje ale nepřísluší mi to hlouběji hodnotit protože znám pouze jednu stranu. Odpoledne mu zavolám a dohodnu se s ním jak to udělat večer, protože on na toto fórum nechodí tak asi o problémech tady neví. Je mi líto že jsem vám tímto narušil vaší pohodu.

To vsimonka: neboj, opravdu s Michalem Václavíkem žádné spory nemáme. Naopak je tu vřele vítán. Jak už jsem psal, je mi líto, že se z časových důvodů nebudu moci zůčastnit.
Tak dnes jsem udělal za tímhle fórem a všemi jeho uživateli pořádně tlustou čáru. Jistě, nutkání se vrátit bude, ale vzpomínka na dnešek bude o dost silnější. Takže sbohem "přátelé".
Uživateli vsimonka děkuji za vyštvání, kdyby to byl slušný člověk, věděl by co dělat, ale on to nevěděl.
Fóru přeji, aby člověk, kterým jsem byl nahrazen, udělal pro fórum aspoň polovinu toho, co já. Konec konců je to Pan odborník.
Přihlouplé komentáře si prosím odpusťte stejně jako falešné děkovačky.
Sbohem.
Uživateli vsimonka děkuji za vyštvání, kdyby to byl slušný člověk, věděl by co dělat, ale on to nevěděl.
Fóru přeji, aby člověk, kterým jsem byl nahrazen, udělal pro fórum aspoň polovinu toho, co já. Konec konců je to Pan odborník.
Přihlouplé komentáře si prosím odpusťte stejně jako falešné děkovačky.
Sbohem.
Dobře Petře, je to tvoje rozhodnutí a já jej respektuji. Jen dodám, že tě nikdo od nikud nevyštval. Klidně jsi u nás mohl zůstat. Tady se musím vsimonky zastat.