Rady, tipy, návrhy
Re: Rady, tipy, návrhy
Dobrý nápad. Proberu to s kolegy a téměř s jistotou to tam doplníme. 
Tohle mi začalo dneska dělat fórum, jsem jediný nebo ne?
(Chrome i Opera)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
"I reject your reality and substitute my"
Dělá to patrně všem. Staré známé chyby, kterými trpí tato již nepodporovaná verze phpBB. 
Občas se to objeví, stačí jen nahradit soubory v cache těmi, které mám v PC a zase je na pár dní klid. Důvod neznáme.
- Mattonius
- Pokročilý uživatel

- Reputace: 149
Nazdar vespolek, Po rozkliknutí celé kategorie (->Archív rubriky Mikro) se nikde nezobrazují Hyperlinky. jde s tím něco udělat?
"If something's important enough, you should try. Even if - the probable outcome is failure." Elon Musk
"If at first you don't succeed, try two more times so that your failure is statistically significant." Unknown hero
"If at first you don't succeed, try two more times so that your failure is statistically significant." Unknown hero
Ahoj, to je normální, jelikož se tam ukazuje čistý text bez HTML. Stejně nastavené je to u všech článků. Hypertextové odkazy i další HTML vylepšení (např. tučné písmo či kurzíva) se ukážou až po otevření samotného článku.
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 262
Ahoj Dugi
pokouším se najít funkci a postup, jak udělat, když dám do příspěvku odkaz na stránku s fotkami nebo na jiný odkaz tak, aby se v příspěvku neobjevila sáhodlouhá adresa, ale třeba jen slova - zde se podívejte - a ono to přesměruje na odkaz. Ono to tu někde je, ostatní to používají, ale hrabu se v návodech, a různých složkách a nemohu to najít. Asi jsem slepej nebo nevím co, ale nemohu to najít. Kde to je, prosím a jak to udělat, když to ostatním jde? Velmi děkuji.
E
pokouším se najít funkci a postup, jak udělat, když dám do příspěvku odkaz na stránku s fotkami nebo na jiný odkaz tak, aby se v příspěvku neobjevila sáhodlouhá adresa, ale třeba jen slova - zde se podívejte - a ono to přesměruje na odkaz. Ono to tu někde je, ostatní to používají, ale hrabu se v návodech, a různých složkách a nemohu to najít. Asi jsem slepej nebo nevím co, ale nemohu to najít. Kde to je, prosím a jak to udělat, když to ostatním jde? Velmi děkuji.
E
- Wopat
- Kosmonaut

- Reputace: 646
1. Napiš požadované slovo, ze kterého chceš vytvořit odkaz.
2. Slovo označ a použij na něj tlačítko URL.
3. Do první závorky za písmena ulr napiš znaménko rovná se a hned za něj zkopíruj odkaz. Takto [url=http://forum.kosmonautix.cz]
2. Slovo označ a použij na něj tlačítko URL.
3. Do první závorky za písmena ulr napiš znaménko rovná se a hned za něj zkopíruj odkaz. Takto [url=http://forum.kosmonautix.cz]
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky

- Reputace: 12652
1) vlož tag URL
2) do první hranaté závorky dej "rovná se" a hned za to tvůj link, např:
3) mezi hranaté závorky dej tvůj proklikávací text, který chceš zobrazitm, např: [url=...]odkaz tady
To je celé
2) do první hranaté závorky dej "rovná se" a hned za to tvůj link, např:
3) mezi hranaté závorky dej tvůj proklikávací text, který chceš zobrazitm, např: [url=...]odkaz tady
To je celé
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Evžen111
- Inženýr kosmonautiky

- Reputace: 262
Padáda! Zkusil jsem to u svého včerejšího příspěvku a jde to! Díky chlapi!
E
E