Plastikové modely
- Meybe
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 2327
Re: Plastikové modely
mbcorp píše:Zdravím všechny.
Tak se také musím pochlubit , od počátku roku makám jen abych dal tohle dohromady.
Výsledkem je téměř hotový Sojourner.
Opravdu pěkný počin. To se opravdu jen tak nevidí.
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
Páni, tak tohle jsem vážně nečekal. Fakt bych nevěřil, že to máš poloviční. Na fotky jsem už koukal a podoba je úžasná. Jsi hračičkambcorp píše:Asi vás zklamu ale je to model 1:2 (poloviční). Vycházel jsem z toho jak velkou kulatinu hliníku jsem schopen sehnat na výrobu kol. Můj Sojourner je plně funkční včetně natáčení kol , vyvažování podvozku a dobíjení solárním panelem....

Fakt velikánský respekt! 

Plánuji natočit veselé rover-video (až bude hotovej) , k vidění naživo je zatím jen v Aši.
Do budoucna raději nic neplánuji , nikdy nevím co mne bude bavit. (no Opportunity taky nevypadá špatně )
Ještě před půl rokem jsem byl přesvědčen že se budu věnovat pouze hodinářství
.
Jihlavu bych mohl zkusit , ale je to tak na 15% musí se sejít více náhod abych mohl vycestovat trochu dál.
Do budoucna raději nic neplánuji , nikdy nevím co mne bude bavit. (no Opportunity taky nevypadá špatně )
Ještě před půl rokem jsem byl přesvědčen že se budu věnovat pouze hodinářství

Jihlavu bych mohl zkusit , ale je to tak na 15% musí se sejít více náhod abych mohl vycestovat trochu dál.
Mám k tomu ještě jeden falešnej solární panel s FPV kamerou. Umí se rozhlížet na všechny strany , ideální pro ježdění kolem baráku z pohodlí gauče.

Tak to sa teším. Inak:mbcorp píše:Plánuji natočit veselé rover-video (až bude hotovej) , k vidění naživo je zatím jen v Aši.
Ještě před půl rokem jsem byl přesvědčen že se budu věnovat pouze hodinářství.

Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
-
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 465

Vedecká výprava diaľkovo riadeného roveru na "nedostupný svet" - do susedovej záhrady.
Minimálne ako švočka by to mohlo mať šancu - aspoň zaujať.

Dneska jsem namontoval nějakou tu kosmetiku. Z fotek se to docela špatně odhaduje.
Nenapadlo mne nic lepšího než napsat do JPL aď mi poskytnou nějakou tu dokumentaci.
V odpověď ale moc nevěřím.

Nenapadlo mne nic lepšího než napsat do JPL aď mi poskytnou nějakou tu dokumentaci.
V odpověď ale moc nevěřím.

Opravdu parádní práce už teď!
- Raul
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
Pokud jsi poslal i fotky, tak věřím že se z JPL ozvou. Pěkná prácička.