Hubbleův teleskop 3D
- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Hubbleův teleskop 3D

Zažijte poutavý příběh – plný naděje, zdrcujícího zklamání, oslnivé duchaplnosti, statečnosti a triumfálního vítězství – to vše Vám přináší nový film Hubbleův teleskop 3D, v pořadí již sedmý film IMAXu z prostředí vesmíru, který pro vás připravil tým IMAX Space, držitel řady filmových ocenění. Zaznamenán v trojrozměrném formátu IMAX 3D, Hubbleův teleskop 3D vypravuje oslňující životní cestu Hubbleova vesmírného teleskopu – nejzásadnějšího vesmírného zařízení od dob kdy Galileo vynalezl teleskop, nebo od prvních kroků člověka na Měsíci. Diváci budou doprovázet posádku lodi při vstupu do vesmírného prostoru, kde astronauti plní nejtěžší úkoly v historii NASA. Tento příběh divákům dovolí zažít nesmírnou sílu při startech lodi, srdceryvné neúspěchy při plnění úkolů i dramatické záchranné okamžiky, to vše z fantastické blízkosti. (oficiální text distributora)
Moje ohodnocení:
Velice kvalitní film,IMAX. Vřele doporučuji.
Stáhnout si ho můžete na uložto

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin
Re: Hubbleův teleskop 3D
U tohoto dokumentu jednoznačně doporučuju zajít si do IMAXu. Je to neskutečný zážitek, navíc z raketoplánu vidíte takové detaily, které nejsou moc běžně k vidění. Kamery jsou na takových místech, že krásně vidíte kosmonautům pod ruce. Jediné, co mi na tom filmu vadilo, že ho hned nepustili znovu. 

-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Re: Hubbleův teleskop 3D
Hubble 3D je opravdu silný zážitek, taky bych si to klidně dal znovu. Na monitoru mně to vlastně už nebavilo.
Už jsem po FB psal Greenovi, já na tom byl s kamarádem, který se po té co viděl Avatara rozhodl mě vytáhnout do Imaxu ať už na cokoli, když zjistil, že dávají Hubbla tak se omlouval slovy: "Sory, já nevěděl, že budou dávat takovou kravinu".
Musel jsem ho přesvědčovat, že větší štěstí mě nemohlo potkat.
Už jsem po FB psal Greenovi, já na tom byl s kamarádem, který se po té co viděl Avatara rozhodl mě vytáhnout do Imaxu ať už na cokoli, když zjistil, že dávají Hubbla tak se omlouval slovy: "Sory, já nevěděl, že budou dávat takovou kravinu".

Musel jsem ho přesvědčovat, že větší štěstí mě nemohlo potkat.