Plastikové modely
Re: Plastikové modely
Dobrý den,vai777 píše:Minulý týden začala fungovat firma, která chce vyrábět resinové busty zajímavých osobností světové historie. Jako první dvě osobnosti byli vybráni Gagarin a Titov. Vypadají úžasně, takže pokud chcete stylový doplněk na psací stůl nebo knihovničku, stojí to za zvážení.
obrovský dík za Vaše promo našeho malého počinu. Zároveň ještě jednou děkuji za Vaši ochotu, korektury a svolení k čerpání z Vašich článků. Další dík celému portálu kosmonautix.cz. Super práce.
I my jsme zatím pokročili dále a vydali dalšího z průkopníků dobývání vesmíru - A. Leonova. Zároveň si dovoluji přidat oba předchozí " v barvě" , jak je pro nás namalovat figurkářský guru Michal Křepelka.
Děkuji za možnost prezentace. Petr Vlk.

Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit! Ty fotky vypadají moc pěkně!
Skvělá práce. 

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Jsem rád, že můžu alespoň něčím přispět k tak pěknému počinu. Dobrá práce a jen tak dál! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- Meybe
- Reputace: 2327
---------------
"Nejhezčí sny jsou ty, které se uskuteční."
Moc pěkné! 

- Meybe
- Reputace: 2327
Lego začne vyrábět raketu Saturn V. O design se postaral fanoušek. Stavebnice má mít úctyhodné rozměry až 1m.

Zdroj: http://www.collectspace.com/ubb/Forum16 ... 01091.html

Zdroj: http://www.collectspace.com/ubb/Forum16 ... 01091.html
Naposledy upravil(a) Meybe dne 20.6.2016 17:22, celkem upraveno 1 x.
---------------
Klobouk dolů!
Vypadá impozantně
Ovšem cena bude neméně impozantní
A ten Hubble je úžasný. Nikdy jsem na modelařinu neměl nervy a hlavně um. Takže to je pro mě jak zázrak, že někdo dokáže něco tak parádního

Ovšem cena bude neméně impozantní

A ten Hubble je úžasný. Nikdy jsem na modelařinu neměl nervy a hlavně um. Takže to je pro mě jak zázrak, že někdo dokáže něco tak parádního