O hře
Re: O hře
U modů je důležité aby odpovídal verze modu s verzí hry - proto je lepší mít originál hru ze Steamu. Sice po vydání updatu musí člověk čekat až vývojáři modů udělají odpovídající verze a znovu je tam nandat (u aktuální verze jsem tak musel čekat asi týden, než byla hra znovu hratelná) ale je to lepší než pak složitě dohledávat po warezech starší verze modů pro starší verzi hry.
Na Curse jsou všechny předchozí verze daného módu, člověk nutně nemusí updatovat. Koupení hry je spíše takový donate, a ano vývojáři bych řekl, že tady si to opravdu zaslouží. Nedávno byli vánoce, a tím i velké slevy na steamu, takže kdyby jsi opravdu chtěl, už tu hru máš koupenou, to že nemáš peníze jsou jen výmluvy. Přijde mi celkem vtipný, jak všichni říkají, že nemají peníze, ale kouří a skoro každý den jsou na pivu...
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Je to o prioritách.firstik píše:Na Curse jsou všechny předchozí verze daného módu, člověk nutně nemusí updatovat. Koupení hry je spíše takový donate, a ano vývojáři bych řekl, že tady si to opravdu zaslouží. Nedávno byli vánoce, a tím i velké slevy na steamu, takže kdyby jsi opravdu chtěl, už tu hru máš koupenou, to že nemáš peníze jsou jen výmluvy. Přijde mi celkem vtipný, jak všichni říkají, že nemají peníze, ale kouří a skoro každý den jsou na pivu...
Já v tomto případě také silně stojím na straně platících. Hru jsem stáhl nelegálně už ve verzi 0.12. Jakmile jsem zjistil, co je zač, okamžitě jsem koupil. Pokud si to někdo stáhne, zkusí párkrát zahrát a odejde, ok, ať si to stáhne nelegálně. Ale lidé, kteří u té hry tráví hodiny a dny a dobře se baví a pak mají problém dát pár stovek, mají podle mě dosti zpřeházené hodnoty. Chápu, že ne každý je na tom finančně za vodou. Tady se ale nebavíme o blockbusteru za 1600, který si navíc zahrajete šest hodin a už na něj nesáhnete. Hra je pravidelně k dostání ve slevě za 500 - 700. Dřív byla ještě mnohem levnější a z pochopitelných důvodů postupem času zdražuje. Já jsem ji kupoval ještě za nějakých směšných 250. Dneska, když se ohlédnu za tím, kolik mi toho hra dala a kolik jsem u ní strávil času, bych neváhal dát i dva, tři tisíce. Vývojáři si to více než zaslouží.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Asi bych tě chtěl hlavně vyvrátit z omylu že nemít peníze je jenom výmluva. Nekouřím a nepiju a vydělávám si sám. Možná se budeš smát a nebudeš mi věřit ale to už je tvoje věc. Bohužel, jak říkám, peníze opravdu nemám a jsem rád, že si zaplatím studium.firstik píše:Na Curse jsou všechny předchozí verze daného módu, člověk nutně nemusí updatovat. Koupení hry je spíše takový donate, a ano vývojáři bych řekl, že tady si to opravdu zaslouží. Nedávno byli vánoce, a tím i velké slevy na steamu, takže kdyby jsi opravdu chtěl, už tu hru máš koupenou, to že nemáš peníze jsou jen výmluvy. Přijde mi celkem vtipný, jak všichni říkají, že nemají peníze, ale kouří a skoro každý den jsou na pivu...
Hru si určitě chci koupit v nějaké té slevě

Klobouk dolů!Jouvel píše: Nekouřím a nepiju a vydělávám si sám. Možná se budeš smát a nebudeš mi věřit ale to už je tvoje věc. Bohužel, jak říkám, peníze opravdu nemám a jsem rád, že si zaplatím studium.
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Historie textur částí včetně popiskům a na konci je, jak vypadali rakety a letadla v ruzných updatech. Taková pěkná nostalgie.
http://imgur.com/a/BOQi4
http://imgur.com/a/BOQi4
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
Super mod je Kerbal Engineer, ve VAB ti ukazuje věci jako delta-V všech stupňů a TWR. A za letu si můžeš zobrazit různé HUDy kde máš třeba Ap, Pe, delta V, různé časy a další užitečné věci. Jinak bych doporučil hrát pěkně vanillu bez modů (teda kromě engineera
) a pak kdyžtak přidávat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"I reject your reality and substitute my"
"I reject your reality and substitute my"