Vystoupení v médiích
- Vaclavik
- VIP uživatel
- Reputace: 4694
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vystoupení v médiích
Když to řeknu hodně jednoduše a stručně, tak se takový případ stát nemůže.ptpc píše:Jasne. Teraz to už dáva logiku.
Teraz len taká teoretická otázka - keby ČR získala pre ESU zakázku, ktorej hodnota by bola väčšia ako je príspevok ČR do rozpočtu ESA, potom by to prebiehalo ako?
To je mi úplne jasné...
Preto som napísal teoreticky...

Preto som napísal teoreticky...

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Chválím tvůj výstup na primě, Dugi. Pro mě docela novinka a když jsem se zvedl a šel do obýváku abych reportáž shlédl tak jako první padla věta "Jdeš posílat životopis?" 

Klidně mne oslovujte Radim.
Děkuju moc 
Mylsím, že bys asizájem měl, ale to občanství je problém, co?

Mylsím, že bys asizájem měl, ale to občanství je problém, co?

Vypadá to, že bych se zítra v 16:45 mohl objevit v živém vstupu na ČT24. Tématem by mělo být blížící se 50. výročí startu sovětské sondy Luna 9. Palec nahoru pro ČT, že si vzpomněla na tohle nepříliš známé jubileum. 

Tak přeji úspěšné vystoupení a ať tě nenechají stát někde na ulici v chumelenici, jak je občas zvykemDugi píše:Vypadá to, že bych se zítra v 16:45 mohl objevit v živém vstupu na ČT24. Tématem by mělo být blížící se 50. výročí startu sovětské sondy Luna 9. Palec nahoru pro ČT, že si vzpomněla na tohle nepříliš známé jubileum.

Jinak nedávno vyhlásila NASA kampaň pátrání po Luně 9 prostřednictvím samozřejmě LRO. Zřejmě jako poctu. Už mají jen týden a zatím nic.
Naštěstí se živé vstupy v ČT dělají hezky z teplého studia s klíčovacím pozadím. 

No ne vždy. Zrovna dnes mluvil v Událostech předseda komise pro reformu penzijního systému, stál na ulici v čepici a šále a během rozhovoru musel skoro uhnout před autem, co ho málem ohodilo 

Teď mi volali z ČT a omlouvali se, že rozhovor ruší, prý kvůli zařazení "aktuálních témat". Tak třeba někdy příště