Návody aneb jak na to
- kopapaka
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: Návody aneb jak na to
Jak tady Wopat mluvil o tom, že začátečníci často staví velké rakety a když to nejde, tak postaví ještě větší raketu ... inu když jsem viděl tohle video, tak jsem si na jeho slova vzpomněl 

- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
No... měl to krapet větší
Ale dostal se na Eve a zpět. Respekt! Dneska by to ovšem kvůli reentry ohřevu takhle určitě nešlo. V poslední době mě láká myšlenka zkusit dostat Jeba a jeho crew na Eve a zpět. Tam u mě noha živáčka jaktěživ nevkročila.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Z EVE by sa malo dať dostať lietadlom skús a potom zreferuješ či to fakt funguje 

"When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteor hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed, no matter what you wish for. Unless it's death by meteorite."
- Wopat
- Kosmonaut
Letadlem určitě ne. Tedy ne letadlem na proudové motory. V atmosféře Eve není kyslík. A potřebné d-v pro start z planety je kolem 12 000 m/sSamo píše:Z EVE by sa malo dať dostať lietadlom skús a potom zreferuješ či to fakt funguje

- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
To startoval z Jupiteru?!? 

- Wopat
- Kosmonaut
Gravitace je tam zhruba stejná jako na Kerbinu, ale extrémně hustá a vysoká atmosféra. Takový ekvivalent Venuše.
Zdravím, mám dotaz.. Mám na orbitě výzkumnou stanici, která má objem 500dat.. Ale vždy když do ní nějaké chci dát, tak se po uběhnutí procent do 100 objeví hláška, že nemám dostatečně vysokou kapacitu, ale data se ve stanici navýší.. Tak tomu nějak nerozumim

Jestli jsem to správně pochopil, není to žádný problém. Ta hláška o dosažení 100% se týká toho, že se laboratoř naplní daty do stovky a přebytečná data hlásí, že jsou přes sto procent. Když je tam třeba 493 dat a chceš přidat 20, tak už to neprojde (přes 500).Boby91 píše:Zdravím, mám dotaz.. Mám na orbitě výzkumnou stanici, která má objem 500dat.. Ale vždy když do ní nějaké chci dát, tak se po uběhnutí procent do 100 objeví hláška, že nemám dostatečně vysokou kapacitu, ale data se ve stanici navýší.. Tak tomu nějak nerozumim![]()