O hře
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
Re: O hře
Jednodussi ano, ale opravdu nehezky. Nicmene ted testuju kOS a rad bych si udelal raketoplan kterej pomoci infernal robotics bude natacet trysky podle aktualni potreby.
- kopapaka
- Zkušený vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Proč nehezky? Měl jsem raketoplán připomínající spíš Buran, ale s motory na orbiteru v chodu po celou dobu letu.. Takže nebylo třeba žádné vyosení, motor orbiteru tahem vyvažoval hmotnost a o ostatní se starala nosná raketa.
kOS? Ty to s ním umíš? Z videa na trubce mám představu, jak to asi funguje, ale to je tak vše. Opravdu by se hodil návod v češtině, případně i s vzorky programů. kOS by byl ideální pro návrat prvního stupně a osobně bych uvítal i program pro řízení SSTO s proudovými motory...
kOS? Ty to s ním umíš? Z videa na trubce mám představu, jak to asi funguje, ale to je tak vše. Opravdu by se hodil návod v češtině, případně i s vzorky programů. kOS by byl ideální pro návrat prvního stupně a osobně bych uvítal i program pro řízení SSTO s proudovými motory...
-
- Zájemce o kosmonautiku
Hele jsem programator, takze pro me to je jen o nauceni se specifik danyho jazyka. No pokud by nevadilo ze to bude bez hacku a carek tak muzu zkusit udelat par tutorialu.
- kopapaka
U mě programování začalo a skončilo u Basicu a Didaktik M
Za tutoriál budu vděčný, jinak bych to metodou pokus omyl dělal nevím jak dlouho... No, spíš bych si netroufl.

-
- Zájemce o kosmonautiku
Ok jeste se zamyslim nez se na to vrhnu jestli vytvorit nejakej vlastni serial tutorialu a nebo spis zacit prekladat http://ksp-kos.github.io/KOS_DOC/ (ofi web). Nicmene ze bych slozil sam Ascending script to se obavam ze nedam. Je tam strasna spousta kybernetiky (PID rizeni) a fyziky (optimalni letovy profil). Nicmene muzu vzit existujici a popsat co a jak funguje.
- kopapaka
Tak jsem se na to díval a asi i u SSTO zůstanu u MechJebu... Snad kdyby se našel už hotový prográmek, takbych do toho šel, protože po shlédnutí pár instruktážních videí už to nechápu vůbec...
Mimochodem, mám pocit, že po přidání pár radiátorů létají SSTO o dost líp...
Mimochodem, mám pocit, že po přidání pár radiátorů létají SSTO o dost líp...
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
Zajímavá infografika pro začátečníky
http://imgur.com/a/lAgpH
http://imgur.com/a/lAgpH
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- ElCosmosCZ
- Aktivní nováček
- Reputace: 0