Dawn
Re: Dawn
Ach jo. Proč já vždycky na místech kráterů vidím kopečky a tam kde je ta hora vidím díru
Občas když se mi podaří najít vhodné místo na snímku, tak se mi to podaří otočit a vidím to správně. Ale většinou to je jen na chvíli a chce to dost soustředění.
Máte to někdo taky takhle?

Občas když se mi podaří najít vhodné místo na snímku, tak se mi to podaří otočit a vidím to správně. Ale většinou to je jen na chvíli a chce to dost soustředění.
Neboj, nejsi sám.Navi píše:Ach jo. Proč já vždycky na místech kráterů vidím kopečky a tam kde je ta hora vidím díru![]()

Je treba "povedať" hlave odkiaľ prichádza svetlo.tomas píše:Neboj, nejsi sám.Navi píše:Ach jo. Proč já vždycky na místech kráterů vidím kopečky a tam kde je ta hora vidím díru![]()
Máte to někdo taky takhle?taky mi dělá problémy to otočit.
Môj cieľ je prostý. Je to úplné chápanie vesmíru, prečo je taký ako je a prečo vôbec existuje. (Stephen Hawking)
- Edemski
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 736
Spíš mu dát "referenční hloubku". To světlo to nasvítí "stejně", jako kdyby to byla boule a ne kráter...matej píše:Je treba "povedať" hlave odkiaľ prichádza svetlo.tomas píše:Neboj, nejsi sám.Navi píše:Ach jo. Proč já vždycky na místech kráterů vidím kopečky a tam kde je ta hora vidím díru![]()
Máte to někdo taky takhle?taky mi dělá problémy to otočit.