Telekomunikační satelity

Debata o projektech dalších, drobnějších kosmických agentur
Odpovědět
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646
Re: Telekomunikační satelity

Příspěvek od Wopat »

Tyto debaty do tohoto tématu a nejspíš ani na toto fórum nepatří. Zde se bavíme o kosmonautice, popřípadě astronomii a věcech s nimi souvisejícími. Chcete-li se bavit o tom, co nás čeká po smrti, najděte si vhodnější fórum. Hledáte-li nové ovečky pro vás a další kolegy jehovisty, hledejte, prosím, jinde.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
geal
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 0

Příspěvek od geal »

"Smysl" je termín z filosofie, o kterou se lidé hádají tisíciletí. Že strach ze smrti, neznáma a neuspořádanosti/chaosu stimuluje náboženské cítění jako prostředek k prevenci panické hrůzy je celkem dobře známo. To je ale vnitřní reakce lidské psychologie, nikoli nějaké měřítko, podle kterého můžeme usuzovat na povahu externí reality.

Ale co to má společného s telekomunikačními satelity?
fretka323
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 3

Příspěvek od fretka323 »

Já začínám mít pocit, že někde na druhé straně, se někdo smíchy válí po zemí jak nás trolí.
Taky jsem si musel do OT diskuze napsat OT příspěvek :P
Klidně mne oslovujte Radim.
Ally

Příspěvek od Ally »

A já mám zase naopak pocit vzhledem k Vašim pseudoargumentům, že mám pravdu. Možná ne úplně, ba rozhodně více než vy. A jinak to, jak jste nás ovečkami nazval, každý se může sám rozhodnout zda chce slyšet pravdu či ne, takže proto mi váš výraz nepřijde pro tuto situaci vhodný.

//edit
pro upřesnění toto patří uživateli wopat
Ally

Příspěvek od Ally »

Jinak to Vás vážně nenapadlo, že třeba žádné tekecosi satelity neexistují a pravda může být někde jinde? Netvrdím, že to tak je, jen si myslím, že informace je třeba si ověřovat, nic ve zlém.
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

Dle učení, které následujete mi výraz ovečky připadá více než vhodný. Neusilujete snad o místo v malém stádečku Božího Království? Jste-li i o své "pravdě" přesvědčený, gratuluji vám a loučím se s vámi mou oblíbenou písní na toto téma.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
geal
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník

Příspěvek od geal »

Paranoia, confirmation bias, etc. etc...

Dugi, pravidlo 6? Účelově registrovaný uživatel zjevně s off-topicovou monománií...navíc otevřeně říká, že věda je naprd, takže jakékoli konstruktivní příspěvky na jakékoli téma zde jsou předem vyloučeny a není třeba na ně čekat.
Ally

Příspěvek od Ally »

Tak jako zpočátku jsem se snažil smysluplné argumentace, ale asi to fakt nejde, když mi kdosi psal o pilulkách, poslal naprosto hanebný song na youtupe a podobně, no nic moudřejší ustoupí... S vámi některými se vážně nedá diskutovat
Matyn
Zkušený vesmírný průzkumník
Zkušený vesmírný průzkumník

Příspěvek od Matyn »

Sorry, ale já se musím vyjádřit. Doufám, že si většina lidí nemyslí že všichni věřící jsou ti, co nadávají na vědu. Myslím si že věřící lidi nejsou nějací zaostalí za ostatními. Třeba i Albert Einstein byl z věřící rodiny. A úplně největší blbost je dokazovat přítomnost Boha pomocí vědy. Toť pouze můj názor a je mi líto, že to musím vysvětlovat na tomto fóru.
Všechno je možné provést. Stačí chtít a mít dost peněz. A to je ten problém. Lidem se buď nechce, nebo nemají peníze.
http://vodnirakety.webnode.cz/
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2778

Příspěvek od Dugi »

Abych to všechno shrnul - pár hodin jsem teď nebyl u PC a nemohl jsem reagovat.

Myslím, že geal to vystihl docela přesně - Ally, tvoje názory se velmi výrazně liší od směru, který tohle fórum má. Stejně jako ve veganské restauraci host neuspěje s objednávkou řízku, tak na našem fóru není místo pro podobné úvahy, které velmi silně vybočují z tématického zaměření našeho portálu.
Nabízí se tedy jen dvě možnosti - buďťo tu s námi zůstaneš a budeš diskutovat k tématu (čemuž ale nevěřím, protože se tvoje názory natolik odlišují), nebo naše fórum opustíš, což bude podle mého názoru lepší pro obě strany.

P.S. Jelikož jsi tu rozvedl OT debatu, uděluji ti antihodnost Uživatel v podmínky na 4 týdny.

P.P.S. Pokud si myslíš, že jsi na začátku používal smysluplné= argumentace, tak já jsem si u tebe ničeho takového v žádném příspěvku nevšiml - celou dobu, od začátku jsi tématicky a názorově mimo rámec našeho fóra.

P.P.P.S. Tímto důrazně žádám všechny uživatele našeho fóra, aby v tomto vlákně pokračovali v debatě POUZE pokud se jejich příspěvky budou týkat telekomunikačních družic. Diskusi, která se tu rozjela v posledních hodinách tímto ukončuji a pokud v ní někdo bude pokračovat, budu to chápat jako porušení pravidel, kvůli kterému bude následovat trest. Respektujte to, prosím.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“