O hře
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Re: O hře
Dnes se mě o5 stal ten samí Kraken, který se mě stal už dříve a který jsem i natočil. Hrál jsem jednoduše v modu 6,4 krát zvětšeném Kerbol systému a chtěl jsem tedy udělat pomocí KWrocket modu Českou misi na Měsíc, a tak jsem nejdříve vynesl pomocí CORDERu V medium lander, návratový stupeň a 2 stupně, které měli stejný vzhled i funkci, jako 2 stupně pod landerem v N-1. Všechno bez problému, potom se na řadu dostal CORDER I s modulem CORDER, který letěl směr lander, (u raket CORDER I a V jsem před vyhořením paliva ze stupňů přepnul na nekonečné palivo, aby ty rakety vypadali jako ty, které si představují v reálu, nechtěl jsem mít modul, který odváží na oběžnou dráhu 20000 tunová obluda) ovšem problém nastal, když jsem k tomu landeru dorazil. Přesně to, co se mi jednou stalo v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=kMTBFlK ... 5V4dkOIjeg
Edit: Tím chci říct, že chci, aby to opravili
Edit: Tím chci říct, že chci, aby to opravili
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- Laranto
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 12
Nová podoba KSC v 0.90
http://imgur.com/a/G2sUx
http://imgur.com/a/G2sUx
- SuperRAPIT
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 2
Mě by nevadilo, že by vypadalo takhle vesmírné středisko. Ovšem by muselo být jako druhé, což by se mi líbilo, kdyby existovali na Kerbinu minimálně 2 vesmírná střediska, jedno na rovníků, druhé by bylo někde na 50 rovnoběžce, nebo na druhé straně toho kontinentu, odkud startujete, a co vypadá trochu jako Afrika, odkud by se lítalo zase do protisměru rotace Kerbinu. Ještě by mohly dát to, že by měli všechny planety nakloněné rovníky a tím by mohl být další kosmodrom na obratníků. Vím, že ta hra má být co nejjednodušší, ale u Kerbinu by to mohlo být alespoň 5° náklonu + aby byly planety spíše geoidy, než koule. Je to spíše pro estetiku, ale mohly by přidat alespoň více těch kosmodromů.
"Všechno má své limity." -Daniel Štěpánek-
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
To ani nemá být vtipné. Já myslím, že je fajn, že hra bude mít tento další rozměr. Už se tady ve vlákně o možnosti uprgradu budov psalo.firstik píše:To neni vtipný.
Existuje několik módů (z nichž jeden jsem zkoušel a je opravdu super) které ti do hry přidají velké množství kosmodromů, ranvejí, heliportů a dokonce i námořních přístavů na všech možných místech Kerbinu.SuperRAPIT píše:což by se mi líbilo, kdyby existovali na Kerbinu minimálně 2 vesmírná střediska,
To, že budeš mít kosmodrom na druhé straně planety neznamená, že se odtamtud bude líp lítat na retrográdní dráhu. Mít kosmodrom na druhé straně planety a také na rovníku přináší jednu jedinou změnu a tou je vizuální podoba kosmodromu a jeho okolí. Nic víc.SuperRAPIT píše:nebo na druhé straně toho kontinentu, odkud startujete, a co vypadá trochu jako Afrika, odkud by se lítalo zase do protisměru rotace Kerbinu.
Žádná planeta (ani ve skutečnosti) nikdy nebude mít nakloněný rovníkSuperRAPIT píše:Ještě by mohly dát to, že by měli všechny planety nakloněné rovníky a tím by mohl být další kosmodrom na obratníků.

Ne, nemá to být co nejjednodušší. Proto, aby to nebylo tak jednoduché mají ostatní planety různé sklony drah vůči ekliptice. To je totiž jediný sklon, který je opravdu citelně znát. Sklony rotačních os jsou zanedbatelné. Pokud jsi ještě nebyl u Moho, Dres nebo Eeeloo, tak je pro tebe hra pořád složitá až až. A pěti stupňový sklon u Kerbinu je tak malý, že to opět nestojí vůbec za řeč, jak už jsem zmínil výše.SuperRAPIT píše:Vím, že ta hra má být co nejjednodušší, ale u Kerbinu by to mohlo být alespoň 5°náklonu
Tak tohle je naprostý nesmysl. Ty na fotkách z vesmíru poznáš, že Země není dokonalá koule?!!! Pokud chceš letět k něčemu nepravidelnému, máš k dispozici hromadu asteroidů a měsíce Gilly, Bop a Pol.SuperRAPIT píše:aby byly planety spíše geoidy, než koule. Je to spíše pro estetiku,
Tohle je jediný bod, ve kterém s tebou souhlasím. Jeden kosmodrom navíc dál od rovníku by byl fajn. Potom by se mi líbila ranvej s malou polární základnou u severního pólu a několik ranvejí na zajímavých místech planety, kde jsou super vyhlídkové lety. Když si tam chce člověk zaletět normálně, docela to trvá.SuperRAPIT píše:ale mohly by přidat alespoň více těch kosmodromů.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.