O hře
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Re: O hře
UPDATE 0.25 "Economic Boom" je venku!
patch 0.25
mohli byste mi prosím poradit. Aktualizoval jsem KSP na patch 0.25, spustím a po chvilce načítaní se vypnul(mám steam verzi) děkuji za kladné odpovědi.
P.S: Nevím kam jinam to napsat tak se nezlobte

P.S: Nevím kam jinam to napsat tak se nezlobte
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Nic se neděje, klidně se ptej. Mi se tohle stávalo s verzí 0.24.2, když jsem jí pouštěl na slabším počítači. Zkus snížit nastavení grafiky. Mi to pomohlo. Pokud používáš 64bit verzi, může být ještě dalším řešením přechod zpátky na 32bit, protože ta je stabilnější.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti tu bude líbit. Máme tu mnohem víc informací, než "jen" KSP. 

-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 0
Re: patch 0.25
já jsem měl zrovna opačný problém. Takhle si mám zrovna rozpracovaný hezký projekt, když v tom mi hra padla na hubu a uspokojujíc se stiskem "Ukončit aplikaci, neodpovídat..." jsem jí rozjížděl znovu. A ejhle, zjevu aktualizace! Poučen z předchozích aktualizací a užíváním modů(a jejich nekompatibilitě), jsem započal s ukončením aktualizace s úmyslem jejího zabránění. Nepovedlo se. Kupodivu žádné následky. Ale nezjistil jsem, jak zabránit automatické aktualizaci...! (taky steam)hamstercz píše:mohli byste mi prosím poradit. Aktualizoval jsem KSP na patch 0.25, spustím a po chvilce načítaní se vypnul(mám steam verzi) děkuji za kladné odpovědi.![]()
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
0.25 teprve vyšla a už se objevují první informace, co nás čeká v další verzi.
Také by se konečně mohly objevit biomy na jiných planetách a měsících.Možnost destrukce budov je jen prvním krokem k tomu, co nás čeká v 0.26
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.