Uhádněte, co je na obrázku
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12019
Re: Uhádněte, co je na obrázku
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Ano, je to on. Myslím že Pospíšil byl přesnější. Dáváš.
Klidně mne oslovujte Radim.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 12019
Myslíš tím tomase, doufám? Ten byl o minutku rychlejší než já.fretka323 píše:Ano, je to on. Myslím že Pospíšil byl přesnější. Dáváš.

---
Mirek to věděl hned přesně. U mě to bylo spíš tušení.Tady máte něco novějšího.

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
Popravde jsem si puvodne tomasoveho prispevku na mobilu nevsiml. Pote jsem na rychlo zeditoval prispevek. Podle me pospisil byl presnejsi, ale jestli to vidite jinak, tak zalezi na vasi dohode.
E// uhh tak jste se uz dohodli, hold 16kbs net na mobilu tak se mi to blbe cte
E// uhh tak jste se uz dohodli, hold 16kbs net na mobilu tak se mi to blbe cte

Co máš za prohlížeč? Když používám na mobilu defaultní, tak při pomalém připojení vystojím důlek. Ale Opera mini je i na bídném připojení docela svižná, protože všechno "předchroupá".
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
díky za radu, jelikož do této chvíle jsem používal buď WiFi nebo kvalitní internet ak jsem to neřešil. Ovšem nedávno jsem vyčerpal FUPa :/ takže díky za radu a určitě vyzkouším.
Já měl s mobilními prohlížeči taky ohromné problémy. Ale vyzkoušel jsem CM Browser (verze pro Android) a nedám na něj dopustit. Prohlížení se mi zrychlilo minimálně na dvojnásobek.
- Raul
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1
- Bydliště: Ústí nad Orlicí ... Jméno : Radovan Kubrt ... Email: [email protected]
CubeSat(6U) - Námořní sledovací AIS mikrosatelit Perseus-M [Dauria Aerospace] - start Dnepr 19.06.2014
Raven
Jenom doplním, že by to měl být první ruský satelit, financovaný výhradně z privátních zdrojů.

http://www.themoscowtimes.com/business/ ... 02256.html

Jenom doplním, že by to měl být první ruský satelit, financovaný výhradně z privátních zdrojů.

http://www.themoscowtimes.com/business/ ... 02256.html