Návody aneb jak na to

Vše o hře Kerbal Space Program
Odpovědět
CICERO
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček
Reputace: 0
Re: Návody aneb jak na to

Příspěvek od CICERO »

Ahoj
PRosím vás potřebuji pomoc. Chtěl bych do hry mod remotetech2 ale když si ho tam dám načtou se antény ale jinak je mod neaktyvní tam kde mají bejt okna na kliknutí a nebo jiné věci k modu jsou jen růžová okna. proč? co dělám špatně
Wopat
Kosmonaut
Kosmonaut
Reputace: 646

Příspěvek od Wopat »

CICERO píše:co dělám špatně
Tak především špatně píšeš. Číst tvůj příspěvek je opravdu zážitek. Zejména slovíčko "neaktyvní" je zábavné. ;)

Ale k věci. Problém s největší pravděpodobností bude v nekompatibilitě mezi verzí hry kterou hraješ a samotným módem. Pokud máš nejaktuálnější verzi hry a RemoteTech není aktualizovaný, tak smůla.
The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
CICERO
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od CICERO »

Já vyzkoušel snad vše co šlo. Momentálně mám RemoteTech i KSP mám ve stejné verzi ale prostě to nefunguje. Na nejnovější verzi ksp mi nefunguje akorát B9 Aerospace (nefunguje ovládání částí) vůbec nevím co s tím :/ (a že neuím psát za to se omlouvám ale bohužel se to nikdy nikomu nepodařilo mi narvat do hlavy ale narvali tam třeba znalosti fyziky, matiky atd.... Něco za něco říká má babička :D)
Belbor
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od Belbor »

Dobrý den.
Používal jsem Mechjeb 2 v.2.3.1.0 i na nejnovější verzy hry. Fungoval i když při spouštění hra hlásila nekompatibilní mod. Proto jsem zkoušel nainstalovat novější verzi [0.23 ~ 0.24.2] MechJeb 2, kde má být autopilot součástí modulů. Dle obrázků z hry je vypsán na tabulce informací o modulu při konstrukci v hangáru. U mě bohužel nic. Prosím pokud někdo tuší kde je chyba poraďte.
Děkuji
fretka323
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 3

Příspěvek od fretka323 »

Tak jsem se zase zažral do KSP, ale tentokrát musím zvládat jak finance tak vědu. No jenže s těmi financemi je problém, že nejsou :D Neexistuje nějaký mód, který mi bude dávat peníze za vynášení různých satelitů?
Klidně mne oslovujte Radim.
mager42
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mager42 »

Fine Print
Nezkousel jsem ho ale mel by pridavat hodne novych kontraktu vcetne satelitu.

http://forum.kerbalspaceprogram.com/thr ... gust-18%29

Stazeni:
http://beta.kerbalstuff.com/mod/81/Fine_Print
fretka323
Inženýr kosmonautiky
Inženýr kosmonautiky
Reputace: 3

Příspěvek od fretka323 »

Moc díky, tohle jsem si představoval!
Klidně mne oslovujte Radim.
elksar
Vesmírný nováček
Vesmírný nováček

Příspěvek od elksar »

Zde je krátké video při 10ti vteřinovém odpočítávání. Těsně pře startem dojde k vytvoření kouře-před vlastním zážehem motorů. A to je ten můj problém, nemohu zjistit co to je, jak se to jmenuje. Předem dík za radu, stále hledám.
Jackfrostwolf
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od Jackfrostwolf »

podle mě se jedná o součást modu jinak se jedná od deam ze zášehu typuju to na něco co do hry přidává Apollo11
firstik
Aktivní nováček
Aktivní nováček

Příspěvek od firstik »

Zdravim, mám tady takovej dotaz k jednomu z módů, a to B9 aerospace k verzi 0.25. Přidali pár nových dílů, teda spíš jak tucet a upravili ty základní, celkem povedenej update, ale mám problém s těma opravdu velkýma dílama, pro stavbu obřích lodí, který by sice na orbitě byli moc fajn, ale jako SSTO to odstartovat nemůže, protože se pod tim zničí letištní plocha, a ve VABu to postavit nemůžu, protože mají nízko strop, a vzpěry to rampě sotva udrží :D. No takže moje otázka zní, dá se to do vesmíru dostat jinak? :D

Odpovědět

Zpět na „Kerbal Space Program“