O hře
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Re: O hře
Tohle všechno, ten "obchodní" update je úplně super. Ale já doufám, že použijí nový Unity engine, docela mě naštvalo, že po koupi hry se děsně lagovala - což předtím nebylo
a sami mi řekli, že za to může Unity na Linuxu. To hlavní proč to píšu - neví někdo o možném updatu Unity? Pardon jestli to sem nepatří, ale já se musel zeptat.

Klidně mne oslovujte Radim.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Hmmm.. Tak se nepovedlo
Byl jsem delší dobu mimo počítač, který by KSP rozjel. A vlastně i mimo internet
. Teď zapnu steam, a update. No nenapadlo mě že už byl dříve 

Klidně mne oslovujte Radim.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Když výborný mód KW Rocketry přišel s třetí velikostí nádrží a motorů(3,5), říkal jsem si, že to je hrozně moc velké. Dlouho jsem se jim i bránil a vůbec jsem je nepoužíval. Začal jsem s nimi až nedávno. A teď je tady verze 2,6 a v ní 5ti metrové součásti!!! A to ještě vydali den po tom, co jsem postavil Saturn V, který vynesl CSM i LM a dopravil je k Munu. A najednou dneska vidím tohle video.
Asi svůj Saturn V přepracuji
Asi svůj Saturn V přepracuji

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Mám problém často se mi stane, že letím a najednou raketa ulítne ale kamera zůstane na místě takže se nemůžu přiblížit k raketě (když dam EVA tak se u rakety objevím a když zalezu raketa je zase vzdálená). Začne se houpat a kymácet. Mám několik módú takže budu zkoušet který to asi dělá