Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- fronak
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Včera v hospodě řekl kamarád nejlepší hlášku o slečnách co sem slyšel. "Pokud je mladší než Unity tak s ní hlavně nespi!" 

Destiny is not a matter of chance. It is a matter of choice. It's not a thing to be waited for - it is a thing to be achieved.
- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Nevím jestli to tu už někde bylo, případně jestli to dokonce nemám z tohoto fóra
tak snad pobaví:
ITAR-TASS oznámila:
Na Rusko-Čínské hranici, napadly 2 čínské tanky ruský, poklidně orající traktor. Traktor palbu opětoval a poté co zneškodnil oba tanky, vzlétl a odletěl zpátky na základnu.
Ruský raketoplán Buran havaroval. Jediní kdo přežili, jsou palubní nástěnkář a topič.
E// Vím že ten traktor s kosmonautikou nemá moc společného, ale když jsem si vzpomněl na ten Buran...

ITAR-TASS oznámila:
Na Rusko-Čínské hranici, napadly 2 čínské tanky ruský, poklidně orající traktor. Traktor palbu opětoval a poté co zneškodnil oba tanky, vzlétl a odletěl zpátky na základnu.
Ruský raketoplán Buran havaroval. Jediní kdo přežili, jsou palubní nástěnkář a topič.
E// Vím že ten traktor s kosmonautikou nemá moc společného, ale když jsem si vzpomněl na ten Buran...

Klidně mne oslovujte Radim.
Vítám tě na našem fóru a doufám, že se ti u nás bude líbit. 

- fretka323
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 3
Díky za přivítání. Po tom co jsem ho dlouho pročítal bez registrace, jsem si řekl že ta registrace nebude k zahození.
Klidně mne oslovujte Radim.

"Nemali by sme sa na vesmír pozerať očami racionalizácie odborníka. Elegantné bohatstvo bolo vždy podstatou prírody".... ( Wernher von Braun )
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
hehe
rexino

Škoda že ve světě kde jde štěpit atom, nejdou bořit lidské předsudky. - Albert Einstein
Rexino, to mi připomnělo tohle 

"The meek will inherit the Earth." ..and the rest of us, Universe.