SpX-3
Re: SpX-3
Elon Musk @elonmusk
Data upload from tracking plane shows landing in Atlantic was good! Several boats enroute through heavy seas.
Elon Musk @elonmusk
Flight computers continued transmitting for 8 seconds after reaching the water. Stopped when booster went horizontal.
To znamena ze stupen pristal na vode
podarilo sa
Data upload from tracking plane shows landing in Atlantic was good! Several boats enroute through heavy seas.
Elon Musk @elonmusk
Flight computers continued transmitting for 8 seconds after reaching the water. Stopped when booster went horizontal.
To znamena ze stupen pristal na vode

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
Čili:
Data získaná ze sledovacího letadla ukazují, že přistání v Atlantiku bylo dobré. Několik lodí je na cestě navzdory rozbouřenému moři.
Letové počítače pokračovaly v přenosu 8 sekund po dopadu do vody. Zastavily se, když se motor překlopil do vodorovné polohy.
Možná míň smajlíků a více češtiny...
P. S. Netušíte někdo, co způsobilo ten tmavý "ofuk" rakety po zážehu? Docela jsem se lekl...
Data získaná ze sledovacího letadla ukazují, že přistání v Atlantiku bylo dobré. Několik lodí je na cestě navzdory rozbouřenému moři.
Letové počítače pokračovaly v přenosu 8 sekund po dopadu do vody. Zastavily se, když se motor překlopil do vodorovné polohy.
Možná míň smajlíků a více češtiny...

P. S. Netušíte někdo, co způsobilo ten tmavý "ofuk" rakety po zážehu? Docela jsem se lekl...
Zdá se, že to ve SpaceX opravdu dokázali!
Taky bych poprosil všechny uživatele, aby ke zkopírovaným anglickým textům přidali alespoň stručný překlad. Díky.
Taky bych poprosil všechny uživatele, aby ke zkopírovaným anglickým textům přidali alespoň stručný překlad. Díky.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Myslím, že to byla špinavá voda ze systému potlačování hluku, smíchaná se sazemi spalin motorů.Snoopy píše:P. S. Netušíte někdo, co způsobilo ten tmavý "ofuk" rakety po zážehu? Docela jsem se lekl...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- Amper
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 214
Myslim ze pred letem na cape byly bourky tj. do kanalu pod raketou mohla natect voda z okoli ktera (na rozdil od vody ze systemu pro potlacovani vibraci) neni cista. Takze kdyz se do toho opreli motory tak to udelalo tendle "efekt"