Kosmotýdeník
Re: Kosmotýdeník
Přidávám se. 

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Vytecny dil a krasne fotky! 

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
- Lakely
- Správce profilu na Facebooku
- Reputace: 198
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že se vám kosmotýdeník líbí. 

Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
Na našem blogu právě vyšel již 48. díl Kosmotýdeníku.
Již 49. kosmotýdeník sepsal pro náš blog Lakely.
Na našem blogu právě vyšel jubilejní 50. kosmotýdeník. Asi si říkáte co se děje, vždyť je sobota a Kosmotýdeník přece vychází v neděli! Mátepravdu, ale na zítřek je připravený speciální článek.
Zároveň bych chtěl na tomto místě poděkovat chobolatomovi i Lakelymu, že se díky jejich každotýdennímu úsilí stal Kosmotýdeník nejdéle vycházejícím seriálem na našem blogu!

Zároveň bych chtěl na tomto místě poděkovat chobolatomovi i Lakelymu, že se díky jejich každotýdennímu úsilí stal Kosmotýdeník nejdéle vycházejícím seriálem na našem blogu!

Může se to jmenovat Týden silných raket. A já pořád, proč Epsilon neodstartoval. On se zalekl těchto obrů. Asi si počká na bližší váhové kategorie.

- Lakely
- Správce profilu na Facebooku
- Reputace: 198
- Kontaktovat uživatele:
Skutečně to tentokrát bylo trochu mono-tématické, ale zase se bylo opravdu na co dívat.
A ano, chudák Epsilon mezi nimi vypadá trošku méněcenně, ale její poměr velikost/výkon/náklady za nimi jistě nezaostává
Díky za přečtení, tentokrát se rozvinula i velice zajímavá debata pod článkem, za to jsem rád. 

Vesmír je nekonečný a realita překoná veškeré naše představy.
A. C. Clarke
A. C. Clarke
Již 51. díl Kosmotýdeníku (blíží se první narozeniny!) právě vyšel na našem blogu. Autorem je Lakely, který se věnuje vypuštění sondy LADEEE, motorickému letu lodi SpaceShipTwo a zániku lodi Kounotori 4.
Super článok Lakely. Podľa mňa eden z najlepších kosmotýdeníkov.