99. díl - První rok na Marsu
99. díl - První rok na Marsu
Dnešní díl našeho pořadu se zaměří na vozítko Curiosity, které v minulém týdnu oslavilo první rok fungování na povrchu Marsu.
Minulý díl byl o chlup úspěšnější, než první verze pořadu o HTV. Celkově si jej pustilo 46 033 diváků. přes odkaz v popisu videa přišlo k nám na fórum 56 návštěv. Díly o Curiosity byly většinou úspěšné, snad tomu tak bude i tentokrát.
Minulý díl byl o chlup úspěšnější, než první verze pořadu o HTV. Celkově si jej pustilo 46 033 diváků. přes odkaz v popisu videa přišlo k nám na fórum 56 návštěv. Díly o Curiosity byly většinou úspěšné, snad tomu tak bude i tentokrát.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: 99. díl - První rok na Marsu
Výborně, moc dobrý díl. Skvělé je taky zařazení Luny-24. Ta doba, která uplynula od její mise bez toho, aby ji někdo následoval, je zarážející...
Tak snad bude Čhang'e-3 úspěšná!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Díky.
Taky mě docela potěšilo, že se Chang'e 3 a Luna 24 hezky vešly do jednoho dílu.
Taky mě docela potěšilo, že se Chang'e 3 a Luna 24 hezky vešly do jednoho dílu.

Samé rovery
Dugi... čo chystáš na stovku? Niečo spešl?

Dugi... čo chystáš na stovku? Niečo spešl?
Nad stovkou přemýšlím už dlouho, ale nic mě nenapadá. Ale asi určitě dám do jedné krátké zprávy nějaké shrnutí, co náš pořad dokázal - nějaká zajímavá čísla atd. 

Paráda.
Tohle vozítko si díl jednoznačně zasloužilo. Doufám, že z nastávající cesty Curiosity udělá NASA zase nějaký pěkný časosběr. Je vůbec k dispozici z nějakého přesunu klasické video a ne jen animace náhledů?
Ohledně MarsOne. Co myslíš, že budeš v roce 2023 říkat:"Vidíte, já jsem to povídal." nebo " No, tak jsem se spletl." ?

Ohledně MarsOne. Co myslíš, že budeš v roce 2023 říkat:"Vidíte, já jsem to povídal." nebo " No, tak jsem se spletl." ?

Díky
Pokud se nepletu, tak není.
Já si myslím, že v úvahu připadá spíš ta druhá varianta. Ale pokud by jim top vyšlo, tak budu samozřejmě držet palce a fandit jim. Ale musí se přesunout z fáze přání do fáze realizace.

Pokud se nepletu, tak není.

Já si myslím, že v úvahu připadá spíš ta druhá varianta. Ale pokud by jim top vyšlo, tak budu samozřejmě držet palce a fandit jim. Ale musí se přesunout z fáze přání do fáze realizace.

Perfektný diel
a hlavne oceňujem spomienku na LUNU. Škoda že tento program zostal vo veľkom tieni Apolla ale toto bol v niektorých častiach možno aj dokonalejší program pretože v tých časoch keď mikročipy ešte boli v plienkách urobiť takto automatickú misiu ktorá dokázala všetko splniť bolo naozaj ťažké a ja si neviem predstaviť ako to s techinkou na úrovni kalkulačky vôbec dokázali.

Naposledy upravil(a) rexino dne 12.8.2013 21:25, celkem upraveno 1 x.
"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin