Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Na aktuality.sk zřejmě ještě nedorazily bleskové zprávy o senzační přelomové teorii jistého Koperníka... 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
- petrsida
- Kosmonaut
- Reputace: 3137
To víš, nepublikoval anglicky a v impaktovaném časopise 

- ZelvaCZ
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
vai777 píše:Na aktuality.sk zřejmě ještě nedorazily bleskové zprávy o senzační přelomové teorii jistého Koperníka...

Ďalšia lahôdka z našich vysoko kvalitných
slovenských serverov.
http://www.cas.sk/clanok/243054/histori ... obota.html
Absolútne debilný (sorry) a zavádzajúci nadpis, trápne konšpiračné teórie o niečom, čo sa vysvetlilo už dávno... No comment!!!!

http://www.cas.sk/clanok/243054/histori ... obota.html
Absolútne debilný (sorry) a zavádzajúci nadpis, trápne konšpiračné teórie o niečom, čo sa vysvetlilo už dávno... No comment!!!!
Proč já si musím všechno představovat. Když jsem četl, že se Curiosity zavrtala do Marsu, tak jsem si představil, jak se chudák rover snaží nacpat pod povrch. 

ten článek je ale z 10.2. v te době to ještě vysvětlene byt nemuseloSamo1995 píše: Absolútne debilný (sorry) a zavádzajúci nadpis, trápne konšpiračné teórie o niečom, čo sa vysvetlilo už dávno... No comment!!!!

Škoda že ve světě kde jde štěpit atom, nejdou bořit lidské předsudky. - Albert Einstein
Ono to je fakt z februára, ale tá igelitka, to už vyriešené bolo a stačí sa pozrieť na ten nadpis... Ako môže nieto napísať takú blbsoť 

Oni ty nadpisy píšou schválně aby natáhli čtenáře. Jim nejde o obsah. Je jim jedno, že je to Mars, zkrátka potřebují na něco natáhnout lidi a čím větší blbost napíšou, tím líp. A když se ta blbost stane virální, tak jsou nejšťastnější, protože jim to natáhne další lidi. Je to stejné jako když tuším Blesk napsal po Baumgartnerově skoku, že při volném pádu překonal rychlost světla. 

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Od dnesniho vydani ma tydeni astronomicky porad Davida Fullera "Eyes On the Sky" novou vychytavku.
Pro ty, co nemluvi anglicky, budou na Youtube prehravaci titulky asi 20 vybranych jazyku. Nedalo mi to,
pac jsem cekal zhuverilost ve stylu Google translate (nevim, jak je to s nim dnes, ale tohle me hodilo
na sentimentalni vylet hodne let nazpet). A nezklamalo! Hned uvitani probehlo ve velkem stylu, jen jsem
chvilku zapochyboval, jestli se David Fuller nedal od vcerejska na astrologii...

Pro ty, co nemluvi anglicky, budou na Youtube prehravaci titulky asi 20 vybranych jazyku. Nedalo mi to,
pac jsem cekal zhuverilost ve stylu Google translate (nevim, jak je to s nim dnes, ale tohle me hodilo
na sentimentalni vylet hodne let nazpet). A nezklamalo! Hned uvitani probehlo ve velkem stylu, jen jsem
chvilku zapochyboval, jestli se David Fuller nedal od vcerejska na astrologii...

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Aštar Šeran?