Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
skype michal.kolesa
Zveřejnění nevadí, pokud nebude vidět můj bordel v pokoji nebo já. Maturitní kvádro hledat nebudu
Případně ztiším Ordinaci, aby nebylo echo
Používám nativně mikrofon ve webcam, ale přepojt na sluchátka/mikrofon je práce na 5 sekund.
Zveřejnění nevadí, pokud nebude vidět můj bordel v pokoji nebo já. Maturitní kvádro hledat nebudu

Případně ztiším Ordinaci, aby nebylo echo
Používám nativně mikrofon ve webcam, ale přepojt na sluchátka/mikrofon je práce na 5 sekund.
Myslím, že a sa dnešnej skypekonferencie nezúčastním.
- Wopat
- Kosmonaut
- Reputace: 646
Jestli to chápu správně, takSamo1995 píše:Myslím, že a sa dnešnej skypekonferencie nezúčastním.

The difficult we do immediately. The impossible takes a little longer.
Ako... úprimne, chápeš to správne. Skypeferenciu považujem za serióznu debatu a ak tam mám počúvať tri hodiny toto:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 63t4gzoXQM
v kombinácii s dotazmi typu ako kozmonauti na ISS vstávajú, tak to radšej napíšem časť KS.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 63t4gzoXQM
v kombinácii s dotazmi typu ako kozmonauti na ISS vstávajú, tak to radšej napíšem časť KS.
Těžká situace.

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
No, nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči... 

Já se rozhodně nesměju. 

- modelar
- Vesmírný badatel
- Reputace: 39
ja sa tiež nezúčastním... pretože sa musím učiť, ale som teda zvedavý na záznam 

"It was going well until it exploded."
Nakonec na Skypeferenci tradiční návštěvníci + Michal Václavík. I když už se zúčastnil i posledně, takže už pomalu spadá do kategorie tradiční návštěvník. 

Proč nepoužíváte raději google haghout (tak nějak se to myslím píše)? Je to v zahraničí velmi populární a snadněji se tam člověk přihlásí předem. Bojíte se videokonference?