Fotky z ISS
Re: Fotky z ISS
Ještě že máme internet, který nám tyhle skvělé pohledy zprostředkuje. Není to sice úplně stjené jako naživo, ale rozhodně lepší než nic.
Jsem moc rád, že se ti nový seriál líbí. Když jsem ho tvořil, tak jsem nevěděl, jestli u lidí tenhle nový formát zaboduje. Tak očekávám další reakce.
Jsem moc rád, že se ti nový seriál líbí. Když jsem ho tvořil, tak jsem nevěděl, jestli u lidí tenhle nový formát zaboduje. Tak očekávám další reakce.

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
- Reputace: 9
Kazdopadne rozsiruje nabidku "formatu" clanku, uz to je IMO dobry pocin. 

"It is much easier to believe than to understand"
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Neskutečné fotky.
Je úžasné, jak je všechno vidět z vesmíru komplexně. Nádherná byla třeba ta řeka na Tchai-wanu, která si vyrobila dvě koryta. I když vzhledem k tomu, že protéká městem, tak je otázkou, zda v tom má prsty jenom řeka.

Je úžasné, jak je všechno vidět z vesmíru komplexně. Nádherná byla třeba ta řeka na Tchai-wanu, která si vyrobila dvě koryta. I když vzhledem k tomu, že protéká městem, tak je otázkou, zda v tom má prsty jenom řeka.
- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
CHris Hadfield
CHris Hadfield
Existuje nějaká katalogizovaná galerie fotek z ISS ?
Že by si uživatel klikl na kontinent, pak stát, město nebo nějaká přírodní zajímavost - jezero, hora, planina, sopka, ...
Že by si uživatel klikl na kontinent, pak stát, město nebo nějaká přírodní zajímavost - jezero, hora, planina, sopka, ...
Zase až takhle dokonale to nefunguje, ale moc pěkně se téhle problematice věnuje tenhle článek na webu exoplanety.cz
U příležitosti poruchy na segmentu 2B si dovolím připomenout tenhle web. Jednou z mnoha funkcí je totiž i ukazatel toho, jak pracují solární panely. A když se podíváte na tuhle infografiku, tak jasně uvidíte, že sektor 2B nemá žádné ampéry. Klobouk dolů před všemi, kdo tuhle stránku stvořili. Je super vidět všechno vesmírné dění na stanici v reálném čase. Následujících smajlíků bych sem měl vložit mnohem víc, protože mám z takových počinů ohromnou radost.

- Gubarev
- Zkušený kosmonaut
Pekne vcerejsi foto ISS z povrchu Zeme, porizeno konkretne na Novem Zelandu
pomoci fotaku Cannon 550D. Vzdycky smekam pred schopnostmi astrofotografu
pres tu rychlost stanice a kmitani atmosfery zachytit takove fotky..

pomoci fotaku Cannon 550D. Vzdycky smekam pred schopnostmi astrofotografu
pres tu rychlost stanice a kmitani atmosfery zachytit takove fotky..

CHris Hadfield
CHris Hadfield
-
- Zájemce o kosmonautiku
- Reputace: 1
fiha tak na to ako vyzera ten fotak tak su tie fotky uzasne!!! nemas nejaky link kde by sme sa dozvedeli viac? napr na postup a pod