78. díl - Mars měl podmínky pro život!
78. díl - Mars měl podmínky pro život!
Nejnovější díl našeho pořadu se zcela poprávu věnuje nejnovějšímu objevu vozítka Curiosity. Z analýzy odvrtaného prachu se podařilo zjistit, že na Rudé planetě byly v minulosti podmínky, které umožňovaly vznik života. Curiosity tak splnila svůj hlavní úkol, proč se na Mars vydala.
Po stránce sledovanosti byl minulý týden docela podprůměrný. Poslední díl nasbíral jen 68 037 zhlédnutí. přes odkaz v popisu videa přišlo na fórum 10 návštěv. Bylo by fajn, kdyby byl nejnovější díl úspěšnější.
Po stránce sledovanosti byl minulý týden docela podprůměrný. Poslední díl nasbíral jen 68 037 zhlédnutí. přes odkaz v popisu videa přišlo na fórum 10 návštěv. Bylo by fajn, kdyby byl nejnovější díl úspěšnější.

- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Re: 78. díl - Mars měl podmínky pro život!
Moc pěkný díl, Dugi! Tím Leonovem jsi mě moc potěšil 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Děkuju.
A Leonov byl jasná volba.

A Leonov byl jasná volba.

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Moc pěkný díl!

Díky, snad se bude líbit i veřejnosti 

Výborný díl.
Docela se těším, až zas u Jupiteru bude nějaká sonda. Naštěstí, když se nic nestane, se dočkáme relativně brzy.
Mrzí mě, že ten minulý díl měl tak málo shlédnutí. Já jsem spíš technický typ, takže mě bere právě kosmická technika. Ale asi je správné, že běžné lidi víc zajímají krásy vesmíru. Zvlášť, pokud se jedná o možný život na dalších planetách.
Tím pádem by tohle mohl být docela úspěšný díl.

Mrzí mě, že ten minulý díl měl tak málo shlédnutí. Já jsem spíš technický typ, takže mě bere právě kosmická technika. Ale asi je správné, že běžné lidi víc zajímají krásy vesmíru. Zvlášť, pokud se jedná o možný život na dalších planetách.
Tím pádem by tohle mohl být docela úspěšný díl.

Sdílím stejný názor. Ta skutečná kosmonautika se na veřejnost tlačí jen hodně těžko.
Je to asi jako chtít, aby lidi víc zajímalo jak funguje televize, než to, co v ní dávají za pořady. Dá se to, ale je to těžké.
Tohle bych tesal do kamene. To je výrok jako víno. 

Ahoj, nějaký pátek jsem tu nebyl a překvapilo mě, že jsou titulky ve videích. Určitě jste to už někde řešili, ale zajímalo by mě, zda-li to bylo nutné a co můžeme čekat do budourna? Třeba mě napadlo okénko osoby se znakovou řečí, jako má někdy ČT, to by taky nebylo špatné.
Jinak díky za skvělé díly dobývání vesmíru a měj se.

Jinak díky za skvělé díly dobývání vesmíru a měj se.