Setkání přes Skype
Re: Setkání přes Skype
Díky za tip, zkusíme o tom popřemýšlet. 

Doufám, že jste nezapomněli na to, že je dnes první čtvrtek v měsíci
Tak tedy ve 20:00 ahoj

Tak tedy ve 20:00 ahoj
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Já se předem omlouvám, mám rozvrtanou pusu od zubařky a jsem rád, že mi zatím neupadla půlka hlavy (poprvé asi po dvaceti letech, co mi krom čištění zubního kamene zubař něco doopravdy dělal
)
Štve mě to, bude to první skypeference, které se od registrace na fórum nezúčastním. Doufám, že technika tentokrát nezklame a budu si moci přehrát záznam. Přeju příjemné popovídání všem!

Štve mě to, bude to první skypeference, které se od registrace na fórum nezúčastním. Doufám, že technika tentokrát nezklame a budu si moci přehrát záznam. Přeju příjemné popovídání všem!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand.
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Konference bude, vaiovy neúčasti je škoda. Omlouval se mi i Lakely. Ale snad nás i tak bude dost.
P.S. vai, přeju pevné nervy. Zuby umí být pěkně nepříjemné, držím palce ať to brzo přejde.

P.S. vai, přeju pevné nervy. Zuby umí být pěkně nepříjemné, držím palce ať to brzo přejde.
- vai777
- Zkušený inženýr kosmonautiky
- Reputace: 390
Dugi, prosím Tě, bude někde záznam z poslední skypeference? Vím, že toho máš moc, ale pokud bys měl někdy čas, určitě bych si rád poslechl, o čem se povídalo 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Neil Armstrong
Neil Armstrong
Určitě bude ... já ještě ani neudělal tu minulou ... budu se do toho muset pustit. Díky za připomenutí.
Tak, dobrá zpráva. Právě renderuju únorovou konferenci. Ještě dneska by mohla být na YouTube. Ještě bych chtěl zkusit vyrenderovat a uploadovat tu březnovou, ať na to nemusím myslet.
Mám ale dvě věci, které potřebuju sdělit.
1) Ve vlákně, kde je výpis všech konferencí trochu změním pořádky - ke každé konferenci nebudu vypisovat všechny údaje, tak jako doposud, ale do příspěvku vložím pouze video se záznamem. Nezastírám, že mi to ušetří práci. Navíc spousta informací se dublovala - pořadí telekonference, její datum i stopáž jsou vidět na první pohled ve videu. Výpis účastníků a probíraná témata sice možná chybět budou, ale aspoň to bude důvod pro diváky, aby zjistili, o čem byla řeč.
2) Budeme muset změnit termín konferencí. Dneska nám totiž rozlosovali jarní sezónu v jihlavské malé kopané. Naším hracím dnem je čtvrtek a všechny zápasy začínají v osm večer. Tzn. bych kvůli tomu nestihl dubnovou, květnovou a červnovou konferenci. Protože si už lidi zvykli psát mně a navzájem na sebe kontakty nemáte, nejde to udělat ani tak, že by konferenci organizoval někdo jiný. Tudíž bychom měli hledat nějaký vhodnější termín. Co třeba první úterý v měsíci?
Mám ale dvě věci, které potřebuju sdělit.
1) Ve vlákně, kde je výpis všech konferencí trochu změním pořádky - ke každé konferenci nebudu vypisovat všechny údaje, tak jako doposud, ale do příspěvku vložím pouze video se záznamem. Nezastírám, že mi to ušetří práci. Navíc spousta informací se dublovala - pořadí telekonference, její datum i stopáž jsou vidět na první pohled ve videu. Výpis účastníků a probíraná témata sice možná chybět budou, ale aspoň to bude důvod pro diváky, aby zjistili, o čem byla řeč.

2) Budeme muset změnit termín konferencí. Dneska nám totiž rozlosovali jarní sezónu v jihlavské malé kopané. Naším hracím dnem je čtvrtek a všechny zápasy začínají v osm večer. Tzn. bych kvůli tomu nestihl dubnovou, květnovou a červnovou konferenci. Protože si už lidi zvykli psát mně a navzájem na sebe kontakty nemáte, nejde to udělat ani tak, že by konferenci organizoval někdo jiný. Tudíž bychom měli hledat nějaký vhodnější termín. Co třeba první úterý v měsíci?

- Greene
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
mně to neva. jsem pro to utery 

"Když jsem v kosmické lodi obletěl Zemi, viděl jsem, jak je naše planeta krásná. Lidé, chraňme a rozmnožujme tuto krásu, ale neničme ji!"Jurij Gagarin