Kozmická Strojovňa
Re: Kozmická Strojovňa
V pořadí již šestý díl seriálu Kosmická strojovna vyšel na našem blogu. Samo1995 v něm rozpracuje některé rakety 70. let.
pěkná práce, díky
K sobotě už pomalu začíná patřit nový díl seriálu Kosmická strojovna. Jeho již sedmé vydání pro náš blog přichystal jako již tradičně Samo1995.
Samo1995 minulý týden v Kosmické strojovně na našem blogu rozpracoval rakety 70. let. Dnes vychází článek, který jejich rozbor dokončí.
Kosmická strojovna se dočkala už devátého dílu. Samo1995 na našem blogu rozebere další várku raketoplánů.
Super
Kdo by to řekl, že bylo až tolik raketoplánů. Až když to člověk vidí souhrnně, tak si teprve uvědomí, kolik různých koncepcí bylo testováno.

Presne tak... a nakoniec leteli iba dva (alebo tri, a počítame aj Burana)
Samo1995 sepsal pro náš blog další díl seriálu Kosmická strojovna. Nyní se podívá na zoubek raketám 80. let.
Samo1995 vytvořil pro náš blog již deset dílů seriálu Kosmická strojovna. Aby tohle jubileum oslavil, připravil pro naše čtenáře speciální kvíz sestávající ze 24 otázek, které se točí kolem kosmonautiky. Odpovědi jsou k nalezení v seriálu Kosmická strojovna, ale zkuste si schválně test udělat a pak se pochlubte, jak jste dopadli.
Začnu já - 17 správných odpovědí. Vaz mi lámaly hlavně otázky číselné. Na numera já prostě paměť nemám
.

Začnu já - 17 správných odpovědí. Vaz mi lámaly hlavně otázky číselné. Na numera já prostě paměť nemám

18, a v kvizu je jedna spatne polozena otazka - 18 - stihaci letouny se vyrabely davno pred tim tahle je prvni na raketovy pohon.