Pochlubte se!
Re: Pochlubte se!
Já teda koukám a smekám. KSP hraju přibližně měsíc a zatím se mi podařilo jen přistát na Munu, rozmlátit se o Dunu a vynést jádro stanice na orbitu okolo Kerbinu. Nemáte pro mě nějaké tipy? 
Díky, Želva

Díky, Želva

Vítám tě na našem fóru! Těší mne, že se u nás registroval další uživatel. Doufám, že se ti tu u nás bude líbit.
A kluci ti určitě se vším rádi poradí. Jen musíš blíž specifikovat, kde tě tlačí bota - takhle je tvůj dotaz hodně obecný a není jasné, s čím přesně bys potřeboval poradit.
A kluci ti určitě se vším rádi poradí. Jen musíš blíž specifikovat, kde tě tlačí bota - takhle je tvůj dotaz hodně obecný a není jasné, s čím přesně bys potřeboval poradit.

Tiež ťa vítam
Čo presne ti nejde??? KSP síce už nejakú tu dobu nehrám, (aj keď včera som si strihol remake misie Luna 24
) ale poradiť by som ti vedel

Haoj dlouho jsem tu nebyl a bylo to zapříčiněné tím že jsem měl dost práce, konečně se to v práci uklidnilo tak jsme si řekl že se vrátím ke KSP a jejda neumim ani pořádně přistát na měsíci tak jsme začal trénovat a dokud nepostavim Vesmírnou stanici tak toho nenechám
Držím ti palce
potom tu daj aj nejaké fotky 

- chobolatom
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 2
Já zvažuji návrat k Orbiteru. KSP je fajn, ale chybí mi Saturn V a Země. 

Zdravím. Dnes som po dhlom čase zapol KSP a rozhodol som sa zapracovať na bezpečnosti posádky pri štarte. Vytvroil som svoju prvú záchrannú vežičku. Pozostáva zo štyroch mini nádrží na palivo a šestnástich mini motorov. Používam ju zatiaľ iba na nosnej rakete "Kojtus"
Ak raketa letí bez problémov, vežička sa oddeľuje tesne pred ukončením práce prvého stupňa. (obrázok som nestihol urobiť. Je to zlomok sekundy) Ak sa však na rakete vyskytne porucha, stlačím tlačidlo abort. Vtedy sa vypne motor centrálneho strupňa (SRB samozrejme horia ďalej), kapsula s kerbinautmi sa oddelí a vežička ju odnesie do bezpečia. Zážech motorov trvá iba 1,5 sek. Aj to však stačí na to, aby sa kabína dostala na kilometer ďaleko od rakety.
Obrázky
Raketa na odpaľovacej plošine:

Tesne po štarte:

Vežička aktivovaná:

Kapsula v bezpečnej vzdialensti:

Ak raketa letí bez problémov, vežička sa oddeľuje tesne pred ukončením práce prvého stupňa. (obrázok som nestihol urobiť. Je to zlomok sekundy) Ak sa však na rakete vyskytne porucha, stlačím tlačidlo abort. Vtedy sa vypne motor centrálneho strupňa (SRB samozrejme horia ďalej), kapsula s kerbinautmi sa oddelí a vežička ju odnesie do bezpečia. Zážech motorov trvá iba 1,5 sek. Aj to však stačí na to, aby sa kabína dostala na kilometer ďaleko od rakety.
Obrázky

Raketa na odpaľovacej plošine:

Tesne po štarte:

Vežička aktivovaná:

Kapsula v bezpečnej vzdialensti:

-
- Znalec kosmonautiky
- Reputace: 4
Záchranný věnec. 

Nechal jsem se inspirovat Wopatem a postavil můj první meziplanetární dopravní prostředek. Doufám, že mi to Wopat promine
nechtěl jsem vymýšlet něco nového, co by nefungovalo, tak jsem to tzv. zkopčil
avšak jsem ho taky trochu vylepšil.
Má 9 motorů, které zajišťují solidní tah. Také jsem se vyhnul kovové konstrukci, místo které jsem použil palivové nádrže, které se při startu náramně hodily
Nebyla to totiž sranda vynést takovou potvoru na orbitu.
Rád bych tu krasavici ještě osedlal dvěma rovery a dalším landrem navíc pro všechny případy.

Povedlo se mi ji i dotankovat. Špatně jsem na tankeru umístil RCS, takže se špatně manévrovalo, ale přece jenom jsem ho zkrotil a zdárně se spojil.

Má 9 motorů, které zajišťují solidní tah. Také jsem se vyhnul kovové konstrukci, místo které jsem použil palivové nádrže, které se při startu náramně hodily

Rád bych tu krasavici ještě osedlal dvěma rovery a dalším landrem navíc pro všechny případy.

Povedlo se mi ji i dotankovat. Špatně jsem na tankeru umístil RCS, takže se špatně manévrovalo, ale přece jenom jsem ho zkrotil a zdárně se spojil.