SpaceX IPO
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky

- Reputace: 12771
Re: SpaceX IPO
Po uzavření obchodování v den IPO byly akcie SpaceX na hodnotě 160,95 USD.
Nechci to zatím komentovat. Další vývoj ukáže, jak budou trhy reagovat na výprodej akcií, které drží zaměstnanci a investoři z dob neveřejného obchodování a také všechny budoucí úspěchy a neúspěchy SpX.
Osobně nákup určitě plánuji, ale až později.

Nechci to zatím komentovat. Další vývoj ukáže, jak budou trhy reagovat na výprodej akcií, které drží zaměstnanci a investoři z dob neveřejného obchodování a také všechny budoucí úspěchy a neúspěchy SpX.
Osobně nákup určitě plánuji, ale až později.

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky

- Reputace: 12771
Díky IPO se prezidentka a provozní ředitelka Gwynne Shotwell stala dolarovou miliardářkou. Zaslouženě.
Je zaměstnankyní SpX č.11 od roku 2002, vydržela všechno zlé i dobré a firmu udržela na kolejích po 24 let. Klobouk dolů.

Je zaměstnankyní SpX č.11 od roku 2002, vydržela všechno zlé i dobré a firmu udržela na kolejích po 24 let. Klobouk dolů.
---
Ja som spaceX nakoniec pridal do jedného svojho rizikového koláča, kde mám len technologické Startupy, čo je teda strašný bizár, vidieť tam SX medzi nimiNavi píše: 11.6.2026 21:49 Taky přidám článek k prostudování:
https://x.com/i/status/2063913300555964431
Já se toho rozhodně nedotknu. Třeba mi něco uteče, ale za mě je to jak jít na ruletu a toho se účastnit nechci.