Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
- TomasPribyl
- VIP uživatel
- Reputace: 16
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
V kolik počítáš, že v pátek dorazíš?Pospíšil píše: 11.6.2025 9:24 Tento pátek budu do Slupu vyjíždět z Prahy. Nabízím pár míst k sezení ve své káře. Kdo dřív řekne, ten jede.![]()
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11994
Asi až po 6 pm.
---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
- TomasPribyl
- VIP uživatel
Nejsem si tímto předpokladem úplně jistý.
Raději počítej s romantickými večery při svíčkách ve dvou. Jestli to tedy má smysl: já to nedělal pro sebe, ale pro Kosmonautix.
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
Já nevím, celou dobu tady mluvíme o tom, že bude exkurze do Podyjí a já i táta s tím počítáme. Nicméně jak to tak vidím, tak ta exkurze bude zřejmě pro dva lidi...
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
Zrovna mluvím s tátou. Dělat exkurzi pro dva nebo tři lidi mu nevadí. Ale otázka je tedy, kdo bude přítomen a kdo by šel na tu exkurzi. Jestli všichni co budou přítomni, nebo pouze někdo.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
- TomasPribyl
- VIP uživatel
Můžu poprosit účastníky letošního srazu, ať mi dají vědět, jak se hodlají ve Slupu vyskytovat? Hlavně příjezdy a odjezdy. Je to volná akce, každý může dorazit (a odrazit), kdy chce. Ale ať vím, kdy na baráku musím a nemusím být. Díky!
Já přijedu v sobotu ráno - abych tam byl nejpozději v devět. Odjezd pak plánuju na nedělní ráno - asi kolem osmé.
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11994
Tak je rozhodnuto
... Dugimu jsem v úterý v SZ avizoval, že mě přepadlo nějaké hnusné nachlazení a intenzivně to kurýruju, abych byl na víkend fit a přijel. Tak bohužel, i přes veškerou snahu je to spíš horší, než lepší a nerad bych vás něčím nakazil. Moc mě to mrzí, těšil jsem se, ale prohlídku NP Podyjí bych v tomhle stavu nedal. Omlovám se všem, ale musím zítra z Prahy odjet domů se pořádně vykurýrovat. Pokud se ve Slupi sejdete aspoň v tom počtu do mariáše, tak si to pánové moc užijte, počasí má být luxusní! 

---
To je škoda, Mirku! Hlavně se uzdrav a příští rok (nejpozději) na viděnou.