Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025

Všechny informace o setkávání členů našeho fóra
TomasPribyl
VIP uživatel
VIP uživatel
Reputace: 16
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025

Příspěvek od TomasPribyl »

Pospíšil píše: 11.6.2025 9:24 Tento pátek budu do Slupu vyjíždět z Prahy. Nabízím pár míst k sezení ve své káře. Kdo dřív řekne, ten jede. ;)
V kolik počítáš, že v pátek dorazíš?
Pospíšil
Velezkušený znalec kosmonautiky
Reputace: 11994

Příspěvek od Pospíšil »

TomasPribyl píše: 11.6.2025 10:03 V kolik počítáš, že v pátek dorazíš?
Asi až po 6 pm.
---

"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
TomasPribyl
VIP uživatel
VIP uživatel

Pospíšil píše: 11.6.2025 9:24
TomasPribyl píše: 11.6.2025 5:01 Tak zatím to vypadá na lízanej mariáš... Aneb reálně jsme dva.
Předpokládám, že můžeme počítat i Dugiho a Vítka
Nejsem si tímto předpokladem úplně jistý.

Raději počítej s romantickými večery při svíčkách ve dvou. Jestli to tedy má smysl: já to nedělal pro sebe, ale pro Kosmonautix.
VitezslavSkorpik
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 157

Příspěvek od VitezslavSkorpik »

Já nevím, celou dobu tady mluvíme o tom, že bude exkurze do Podyjí a já i táta s tím počítáme. Nicméně jak to tak vidím, tak ta exkurze bude zřejmě pro dva lidi...
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.

Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
VitezslavSkorpik
Vesmírný průzkumník
Vesmírný průzkumník
Reputace: 157

Příspěvek od VitezslavSkorpik »

Zrovna mluvím s tátou. Dělat exkurzi pro dva nebo tři lidi mu nevadí. Ale otázka je tedy, kdo bude přítomen a kdo by šel na tu exkurzi. Jestli všichni co budou přítomni, nebo pouze někdo.
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.

Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Dugi
Administrátor
Administrátor
Reputace: 2774

Příspěvek od Dugi »

Já budu. ;-)
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
TomasPribyl
VIP uživatel
VIP uživatel

Můžu poprosit účastníky letošního srazu, ať mi dají vědět, jak se hodlají ve Slupu vyskytovat? Hlavně příjezdy a odjezdy. Je to volná akce, každý může dorazit (a odrazit), kdy chce. Ale ať vím, kdy na baráku musím a nemusím být. Díky!
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

Já přijedu v sobotu ráno - abych tam byl nejpozději v devět. Odjezd pak plánuju na nedělní ráno - asi kolem osmé.
Obrázek

"Země je kolébkou života, ale nelze žít věčně v kolébce ..." - Konstantin Eduardovič Ciolkovskij
Pospíšil
Reputace: 11994

Příspěvek od Pospíšil »

Tak je rozhodnuto :( ... Dugimu jsem v úterý v SZ avizoval, že mě přepadlo nějaké hnusné nachlazení a intenzivně to kurýruju, abych byl na víkend fit a přijel. Tak bohužel, i přes veškerou snahu je to spíš horší, než lepší a nerad bych vás něčím nakazil. Moc mě to mrzí, těšil jsem se, ale prohlídku NP Podyjí bych v tomhle stavu nedal. Omlovám se všem, ale musím zítra z Prahy odjet domů se pořádně vykurýrovat. Pokud se ve Slupi sejdete aspoň v tom počtu do mariáše, tak si to pánové moc užijte, počasí má být luxusní! :palec nahoru:
---

"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Dugi
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Dugi »

To je škoda, Mirku! Hlavně se uzdrav a příští rok (nejpozději) na viděnou. ;-) :palec nahoru:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Setkání“