Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Re: Čtrnácté oficiální setkání - rok 2025
Chlapi, to je škoda. Je tu vůbec někdo, kdo dorazí?
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11994
Já to mám zatím stále v plánu. Tak snad se nás tam sejde aspoň do mariáše. 

---
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
"Mystery creates wonder and wonder is the basis of man's desire to understand." Neil Armstrong
Super, díky za info! Budu rád za každého dalšího, kdo se ohlásí. 

- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
No já tam být musím, samozřejmě. 

Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
Richard P. Feynman: "První pravidlo vědy zní, že nesmíte oklamat sami sebe. A oklamat sebe je nejsnazší."
- Andy
- Zkušený vesmírný badatel
- Reputace: 1080
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem psal Lukasovi, ktereho jsem chtel puvodne privezt - bohuzel mi to opet nevyjde
. Zdravotni trable v rodine si me zadaji jinde… Snad za rok! Uzijte si to.

-----------------------------
Dare Mighty Things!
https://www.twitter.com/polar_andy_cz/
The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity.
Dare Mighty Things!
https://www.twitter.com/polar_andy_cz/
The cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity.
- MaG
- Inženýr kosmonautiky
- Reputace: 788
- Kontaktovat uživatele:
To jsem netušil, že málokdo jede, mě to přišlo, že jsem jeden z mála kdo nejede. Skorem bych už zkusil i nějkaý zářijový termín, když to tu vidím.
S termínem asi hýbat nebudeme, konec školního roku je v tomhle směru už tradiční. Holt některé roky jsou úrodnější, jiné zase hubenější. Co se dá dělat.
- VitezslavSkorpik
- Vesmírný průzkumník
- Reputace: 157
Posunutí termínu by nemuselo být špatný nápad. Zachovávat červen jen proto, že to tak bylo vždycky nemusí být ideální vola, to bych mohl souhlasit.MaG píše: 10.6.2025 8:43 To jsem netušil, že málokdo jede, mě to přišlo, že jsem jeden z mála kdo nejede. Skorem bych už zkusil i nějkaý zářijový termín, když to tu vidím.
Ale září na tohle ideální opravdu není a to říkám ještě velmi mírně. Poslední víkend v sprnu a první v září pravděpodobně nepřijedou ti, kteří mají děti. Druhý týden v září je ve Znojmě Vinobraní, takže to se tam nedá nic dělat. A třetí týden v září budeme mít ve Znojmě Skepticon.
A stejně je otázka, zda by posunutí termínu něco vyřešilo. Ono by zas v tom posunutém termínu nemohli jiní...
Organizátor přednáškového cyklu Pátečníci, fyzik, astronom, skeptik, horolezec a turista.
- TomasPribyl
- VIP uživatel
- Reputace: 16
Tak zatím to vypadá na lízanej mariáš... Aneb reálně jsme dva.Pospíšil píše: 8.6.2025 16:20 Já to mám zatím stále v plánu. Tak snad se nás tam sejde aspoň do mariáše.![]()
(Nepočítám ty, kdo se tam dle nálady občas možná otočí.)
- Pospíšil
- Velezkušený znalec kosmonautiky
- Reputace: 11994
Předpokládám, že můžeme počítat i Dugiho a Vítka, takže ... tam-ta-da-dá ... celé 4 kousky! To bude akcička.

Tento pátek budu do Slupu vyjíždět z Prahy. Nabízím pár míst k sezení ve své káře. Kdo dřív řekne, ten jede.

---