Vtípky a srandičky z kosmonautiky
- 
				Alchymista
- Inženýr kosmonautiky 
- Reputace: 513
Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Myšlienkové pochody niektorých existencií človek nepochopí... 
Ale to mnohí manželia dobre vedia...

Ale to mnohí manželia dobre vedia...
 Fráza "studená vojna" začína dostávať nový obsah...
 Fráza "studená vojna" začína dostávať nový obsah...Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
To nebyla jediná blbost, která v souvislosti s tímto letem padla.Tjov píše: 14.4.2025 14:47 Nepostřehl jsem , že by SpaceX plánovalo sestoupit do suborbitální divize aby mohlo soupeřit s BlueOrigin
Podpředseda Slovenské organizace pro vesmírné aktivity Ondrej Farkaš, kterého si pozvala slovenská televize TA3 aby komentoval start rakety NewSheppard s Katie Perry a manželkou Jeffa Bezose na palubě v 16:12 videa prohlásil, že start velkého nosiče Blue Origin nebyl úspěšný i když se dostali do poměrně velké výšky
 Že chtěl v tématu o NewSheppardovi mluvit i o jiných aktivitách společnosti (New Glenn) je v pořádku, ale poplést si to zřejmě se Starship je docela vtipné.
 Že chtěl v tématu o NewSheppardovi mluvit i o jiných aktivitách společnosti (New Glenn) je v pořádku, ale poplést si to zřejmě se Starship je docela vtipné.(NG Sice vynesl svůj náklad úspěšně s odchylkou jen jedno procento, ale to je fuk.)

"Sľúbili ste mi kolónie na Marse. Namiesto toho som dostal Facebook." Buzz Aldrin
Dnes jsem se dozvěděl zase naco o aleternativní historii. Při dnešním startu Firefly Alpha měli ve vysílání nastavené špatné datum a tak na záběrech druhého stupně z vesmíru zobrazovali 31.12.1969  viz čas např 50:05.
 viz čas např 50:05.

viz čas např 50:05.
 viz čas např 50:05.Re: Vtípky a srandičky z kosmonautiky
Kuiper začíná zrychlovat výstavbu